2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 2556 بازدید | 87 پست
مگه 5 تا رو به ما زدین هرکی خورده نوش جونش به ما چه   فکر کنم تا 300 سال آینده ننگ اون 6 تایی ...

😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهر من کپی فرهاد مجیدیه البته مجیدی بینیشو عمل کرده

عزیزم  انشالله زندگی خوب و پایدار داشته باشین

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما ب فکر خودتون باشبن😆😆😆😆لطفا ی افتخار هم بیارید ک fcaحداقل ی اسمی ازتون بیاره😆😆😆 ما ک غول ...

ای جااان    

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
😆😆😆😆😆افتخار اسیااا؟؟؟😆😆😆پرسپولیس؟😆😆😆😲😲😲

پ ن پ اس تق لال افتخار اسیاست. تا جایی که ما میدونیم پرسپولیس در رنکینگ چهارمین تیم برتر آسیاست و استقلال پنجمین تیم؟ نههه!!!! ششمین! نهههههههه پس چندمین؟  یازدهمین تیم برتر آسیاست  

عشق است 💙استقلال💙 یه دونه باشی💙💙💙💙💙💙💙

تاجیا همه تاج سرن        

چند ساله دستتون به جام نخورده عشقم؟ عههههه راستی یه جام حذفی پارسال بردین یه نماد 4 داشتین 4 انگشت ...

در جواب سخنت همین بس ک قرن عوض شد ولی حسرت پرسپولیس تموم نشد ک دستش ب جام قهرمانی آسیا بخوره  حالا تو پز قهرمانی جام خلیج فارسو بما میدی  راستی پنج دقیقه قهرمانی آسیا چ حسی داست؟؟؟؟  ما پنجاه سال این حسو داریم  زنده باد تاج کبیر

عزیزم   انشالله زندگی خوب و پایدار داشته باشین

فدای تو این شالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی آجی جونم💓🌹

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
فدای تو این شالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی آجی جونم💓🌹

مرسی عزیزدلم قوبونت    

پ ن پ اس تق لال افتخار اسیاست. تا جایی که ما میدونیم پرسپولیس در رنکینگ چهارمین تیم برتر آسیاس ...

استقلال جان غول اسیاست بالاسرته قدت کوتاهه نمیبینیش😆😆

حداقل ی افتخار بیارید fca ی اسمی ازتون بیاره😆

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
در جواب سخنت همین بس ک قرن عوض شد ولی حسرت پرسپولیس تموم نشد ک دستش ب جام قهرمانی آسیا بخوره   ...

اینا بابا مسعود ازشون بگیرن میرن لیگ دسته 3    

پر طرفدار ترین تیم آسیا تراکتور با فاصله ی زیاد .

خخخخ تو چی میگی داداچ😆

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
پر طرفدار ترین تیم آسیا تراکتور با فاصله ی زیاد .

ناموسن وسط بحث تاج و لنگ اخه؟