2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 87 پست
حالا تو چرا انقدر خودتو داری پاره میکنی،برو اول ببین تو اسیا از چه تیمایی چندتا چندتا خوردین بعد بیا ...

بابا ولش کن اینو سوخته نمیدونه کجا خالی کنه    

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عشششقققممم فقط استقلال

ما امیدمون به خداست  نه ناخدا و کدخدا وووووووووو

بابامسعود😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تبریک به همه ی تاجی های عزیز

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
عشششقققممم فقط استقلال ما امیدمون به خداست  نه ناخدا و کدخدا وووووووووو بابامسعود😂😂😂😂😂😂 ...

اره بخدااا

خدایی چه گل های حقی زدن امشب بچها

انیقد همه خوب بازی کردن نمیتونم اسم بازیکنی بیارم ک درخشش امشب بیشتر باشه دمشون گرم

با غیرتامون        

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
       اینو نگی چی بگی به هرحال الان ماییم که افتخار تیمای ایرانیم بازی ...

خخخ افتخار خود خوانده ایران و آسیا تاج صغیر  حالا کی شمارو افتخار دونسته همون دور قبلی که نظرسنجی کردن پرسپولیسیا 2 میلیون اس ام اس بیشتر ارسال کردن مشخص شد طرفدارای پرسپولیس به استقلال چند به چندن

والا همون یه گل پرسپولیس ارزش داشت به این گلای شما آخه چه فایده به فرض از گروهی هم اومدین بالا مثلا پارسال چه گلی به سر فوتبال ایران زدین؟! همون پاختاکوری که حذفتون کرد ما انتقامتون رو گرفتیم و رفتیم فینال  

خخخ افتخار خود خوانده ایران و آسیا تاج صغیر   حالا کی شمارو افتخار دونسته همون دور قبلی که نظر ...

2 میلیون اس ام اس تورو خدا؟؟؟؟ چه تیم پر قدرتی هواداراش دو میلیون اس ام اس دادن واااای خدایا شگفتااااا ازین عظمت تیم 

خخخخ یه گل زدین بعدش مثه.....دفاع کردین که بجاش ده تا نخورین

بعدم بهتره بری ی نیگا ب جدول لیگ برتر امارات بندازی تیمی ک شما باش بازی کردین به زور بهش ی گل زدین پایینتر از تیمی بود که امشب استقلال 5 تا چپوند بهش    

بازم میگم شگفتاااا 2 میلیون اس ام اس شگفتاااا

2 میلیون اس ام اس تورو خدا؟؟؟؟ چه تیم پر قدرتی هو ...

خخخ اصلا هرچی تو میگی درسته باشه

فقط یه کاری کنین

شما که اینقدر شاخین یه قهرمانی توی لیگ بیارین که هواداراتون پا نشن برن فرودگاه بازیکناتون رو کتک بزنن      

استقلال یک تیم تمام شدست زنده باد افتخار آسیا پرسپولیس

😆😆😆😆😆افتخار اسیااا؟؟؟😆😆😆پرسپولیس؟😆😆😆😲😲😲

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
وااای کل بازی و 4 تا گل یه طرف  گل دوم نیمارمون اصن یه دنیای دیگه بود    

شوهر من کپی فرهاد مجیدیه البته مجیدی بینیشو عمل کرده

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
خخخ اصلا هرچی تو میگی درسته باشه فقط یه کاری کنین شما که اینقدر شاخین یه قهرمانی توی لیگ بیارین که ...

هنوزم میگم پماد معرفی کنم یا از همین ساقیت ک امشب ازش جنس گرفتی میگیری البته بنظرم از خودش بگیر کارش خوبه

میبینی فرق بین لیگ ایران و بقیه جاها اینه

وقتی بابا مسعودتون نیس تهش یه گل میزنین بعد میرین رو فاز دفاع ک نچپونن دو برابرش بهتون

ولی استقلال 5 تا میزنه باز تو فاز هجومی ک گلای بعدی بزنه

خوب شد به نکته لیگ ایران اشاره کردی ک ب خودتونم یاداوری شه اینا رو همه رو مدیون بابا مسعود تونین      

خخخ افتخار خود خوانده ایران و آسیا تاج صغیر   حالا کی شمارو افتخار دونسته همون دور قبلی که نظر ...

شما ب فکر خودتون باشبن😆😆😆😆لطفا ی افتخار هم بیارید ک fcaحداقل ی اسمی ازتون بیاره😆😆😆

ما ک غول اسیا هستیم😎زنده باد غول و شخصیت استقلال و استقلالی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙