2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 87 پست
خخخ چه مسخره! یه چیزی یاد گرفتین خودتونم نمیفهمین چی میگین! درست مثل همون عدد چهارتون که حتی خودتون ...

فقط قدرت ک گفتی یاد قیافه یحیی افتادم.....ببین فوتبالی تو حتی فرق بین فوتبال و پفکم نمیدونی......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در جواب سخنت همین بس ک قرن عوض شد ولی حسرت پرسپولیس تموم نشد ک دستش ب جام قهرمانی آسیا بخوره   ...

والا 50 سال پیش که شما تیم محمدان بنگلادش رو زدید و رفتید قهرمان شدید بابا بزرگ من هنوز به دنیا نیومده بود، بعد از اون چه افتخاری کسب کردید!؟  8 ساله یه قهرمانی در لیگ نتونستید بیارید!

خخخ چه مسخره! یه چیزی یاد گرفتین خودتونم نمیفهمین چی میگین! درست مثل همون عدد چهارتون که حتی خودتون ...

ببین 4 ک خیلی چیزاس مبحثشو اینا نمیشه باز کنم اما همون 4 تایی که گذاشتیم....حالا

بعدم تنها افتخاری ک ازش میگی همین پاختاکور پاختاکور؟؟؟ مهم الانه الان ک فعلا سرورتون باعث سربلندی تمام تیمای ایرانی شد امشب

بعدم کالدرون که خودتون انداختین بیرون مث اینک الزایمرم داری همه لنگیا اعتصاب کردن ک کالدرون رفت

ببین چقد سوزش استرا بهتون فشار اورد که نیم فصل فراریش دادین بقیه رو صبر میکردن یه فصل تموم شه

بعدم یحی مو مصنوعی از شهرخودرو با مخالفت شدیدش کشوندن بیرون اوردن لنگ 

اگ اینا میگی یادت بیار چه کثافت کاری با تیمای دیگ کردن تا دوباره جام اسنپی بدن بهتون

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

عدد 4 ینی استقلال چهاااااار بار پیاپی تو شهراورد پرسپولیس رو برد و عدد 4 ینی این😉

استقلال تیمیه که بهش بها نمیدن متاسفانه و حمایتش نمیکنن و همش براش حاشیه سازی میکنن...

وگرنه همه میدونن که استقلال با 2 قهرمانی اسیا و 3 نائب قهرمانی پرافتخارترین تیم ایرانی تو لیگ آسیاس💙

حالا یه بار پرسپولیس رفته فینال و اونم باخته اینقد پرسپولیسیا به خودشون افتخار میکنن بابا اگه مثل استقلال دو تا ستاره میگرفتن چه میکردن؟😂

غول آسیا   80 سال پیش زمان گروهبان دومی هیتلر 4 تا تیم در پیت از کره شمالی و بنگلادش رو زدید ر ...

حالا اون زمان اصن تیمی ب اسم لنگ ک اصن وجود نداشت باز استقلالی بود ک بره بازی قهرمان شه

تیم تو اصن تشکیل نشده بود      

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
عدد 4 ینی استقلال چهاااااار بار پیاپی تو شهراورد پرسپولیس رو برد و عدد 4 ینی این😉 استقلال تیمیه که ...

افرین دقیقا منم همینو بهش گفتم نمیفهمه    

استقلال جان غول اسیاست بالاسرته قدت کوتاهه نمیبینیش😆😆 حداقل ی افتخار بیارید fca ی اسمی ازتون بیار ...

دهن منو باز نکنین ها! نزارین بگم afc اصلا قهرمانی شمارو به رسمیت نمیشناسه! نزارین بگم مزدک میرزایی برنامه گذاشته بود میگفت قهرمانی استقلال مربوط به فرم قدیم باشگاه های آسیاست و استقلال در واقع قهرمان محسوب نمیشه ها :(

والا 50 سال پیش که شما تیم محمدان بنگلادش رو زدید و رفتید قهرمان شدید بابا بزرگ من هنوز به دنیا نیوم ...

خب شما کجا بودین پنجاه سال پیش اینو بگو بمن  .....اصالت می‌دونی چیه فوتبالی  ....اصالت و افتخار آسیایی چیزی نیس ک با حمایت وزیر و باج دادن بشه بدست آورد....حیف ک کاربریمو دوس دارم وگرنه ی لینک میزاشتم ببینی ک دگ شبکه نهالو ول نکنی فوتبال نگا کنی....

والا 50 سال پیش که شما تیم محمدان بنگلادش رو زدید و رفتید قهرمان شدید بابا بزرگ من هنوز به دنیا نیوم ...

خب شما کجا بودین پنجاه سال پیش اینو بگو بمن  .....اصالت می‌دونی چیه فوتبالی  ....اصالت و افتخار آسیایی چیزی نیس ک با حمایت وزیر و باج دادن بشه بدست آورد....حیف ک کاربریمو دوس دارم وگرنه ی لینک میزاشتم ببینی ک دگ شبکه نهالو ول نکنی فوتبال نگا کنی....