2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 87 پست
مگه 5 تا رو به ما زدین هرکی خورده نوش جونش به ما چه   فکر کنم تا 300 سال آینده ننگ اون 6 تایی ...

😂😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهر من کپی فرهاد مجیدیه البته مجیدی بینیشو عمل کرده

عزیزم  انشالله زندگی خوب و پایدار داشته باشین

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما ب فکر خودتون باشبن😆😆😆😆لطفا ی افتخار هم بیارید ک fcaحداقل ی اسمی ازتون بیاره😆😆😆 ما ک غول ...

ای جااان    

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
😆😆😆😆😆افتخار اسیااا؟؟؟😆😆😆پرسپولیس؟😆😆😆😲😲😲

پ ن پ اس تق لال افتخار اسیاست. تا جایی که ما میدونیم پرسپولیس در رنکینگ چهارمین تیم برتر آسیاست و استقلال پنجمین تیم؟ نههه!!!! ششمین! نهههههههه پس چندمین؟  یازدهمین تیم برتر آسیاست  

عشق است 💙استقلال💙 یه دونه باشی💙💙💙💙💙💙💙

تاجیا همه تاج سرن        

چند ساله دستتون به جام نخورده عشقم؟ عههههه راستی یه جام حذفی پارسال بردین یه نماد 4 داشتین 4 انگشت ...

در جواب سخنت همین بس ک قرن عوض شد ولی حسرت پرسپولیس تموم نشد ک دستش ب جام قهرمانی آسیا بخوره  حالا تو پز قهرمانی جام خلیج فارسو بما میدی  راستی پنج دقیقه قهرمانی آسیا چ حسی داست؟؟؟؟  ما پنجاه سال این حسو داریم  زنده باد تاج کبیر

عزیزم   انشالله زندگی خوب و پایدار داشته باشین

فدای تو این شالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی آجی جونم💓🌹

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
فدای تو این شالله همیشه خوشحال و خوشبخت باشی آجی جونم💓🌹

مرسی عزیزدلم قوبونت    

پ ن پ اس تق لال افتخار اسیاست. تا جایی که ما میدونیم پرسپولیس در رنکینگ چهارمین تیم برتر آسیاس ...

استقلال جان غول اسیاست بالاسرته قدت کوتاهه نمیبینیش😆😆

حداقل ی افتخار بیارید fca ی اسمی ازتون بیاره😆

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
در جواب سخنت همین بس ک قرن عوض شد ولی حسرت پرسپولیس تموم نشد ک دستش ب جام قهرمانی آسیا بخوره   ...

اینا بابا مسعود ازشون بگیرن میرن لیگ دسته 3    

پر طرفدار ترین تیم آسیا تراکتور با فاصله ی زیاد .

خخخخ تو چی میگی داداچ😆

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
پر طرفدار ترین تیم آسیا تراکتور با فاصله ی زیاد .

ناموسن وسط بحث تاج و لنگ اخه؟