2777
2789
عنوان

استقلال

| مشاهده متن کامل بحث + 2553 بازدید | 87 پست
چند ساله دستتون به جام نخورده عشقم؟ عههههه راستی یه جام حذف پارسال بردین یه نماد 4 داشتین 4 انگشت ب ...

خخخخ عیب نداره بلاخره ماهم تا سه بیدار میموندیم بعد میدیدم 5 تام سوزوندمون ازینا میگفتیم

ساقیتو که ندادی ولی میخوای پماد سوختگی خوب معرفی کنم لازمته  

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمش گرم

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
فقط فرهاد مجیدی💙💙💙💙💙💙💙

وااای کل بازی و 4 تا گل یه طرف 

گل دوم نیمارمون اصن یه دنیای دیگه بود  

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙 
خخخخ عیب نداره بلاخره ماهم تا سه بیدار میموندیم بعد میدیدم 5 تام سوزوندمون ازینا میگفتیم ساقیتو که ...

ولشون کن فعلن تو سوزشن 🤣🤣

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...
خخخخ عیب نداره بلاخره ماهم تا سه بیدار میموندیم بعد میدیدم 5 تام سوزوندمون ازینا میگفتیم ساقیتو که ...

مگه 5 تا رو به ما زدین هرکی خورده نوش جونش به ما چه  فکر کنم تا 300 سال آینده ننگ اون 6 تایی که از العین خوردین پاک نشه

بعد از پرسپولیس کبیر و اون 6 تایی که نوش جونتون کرد 6 تاهم العین روی پیشونیتون حک کرد تا لکه ننگ 6 تایی شدن حالا حالاها از شناسنامتون پاک نشه  

ولشون کن فعلن تو سوزشن 🤣🤣

معلومه ک سوختن الان تو گپ لنگیا غوغااااس    

عشقههه💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 
مگه 5 تا رو به ما زدین هرکی خورده نوش جونش به ما چه   فکر کنم تا 300 سال آینده ننگ اون 6 تایی ...

اینو نگی چی بگی

به هرحال الان ماییم که افتخار تیمای ایرانیم بازی قبل با تیم ضعیف تر از الاهلی به زور 1 _هیچ بردین خودتون کشتین

به هرحال شما با 1 خوشحال میشین سرورتون با 5 تا زدن        

عشقههه💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

جاااان عشقست آبی            

مگه 5 تا رو به ما زدین هرکی خورده نوش جونش به ما چه   فکر کنم تا 300 سال آینده ننگ اون 6 تایی ...

حالا تو چرا انقدر خودتو داری پاره میکنی،برو اول ببین تو اسیا از چه تیمایی چندتا چندتا خوردین بعد بیا این حرفارو بزن.چشم نداری خوشحالی استقلالیارو ببینی نیااا اینجا فازت چیه نصفه شبی

‏اونجا که دیگه حرف نمیزنی و برات مهم نیس چیزی رو ثابت کنی، همونجا آخرشه...