2821
2789
بنظرت حسین به ازدواجمون فکر میکنه؟ حسش نسبت به من چیه؟

چند وقته باهاش آشنا شدی

براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» خداکند که بمیرم وطن فروش نباشم..

خیلی مغروره لعنتی

یه جوریه راستش ببخشید ولی حس میکنم سرو و گوشش میجنبه 

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواستم مشکی هم بگم به جان بابام گفتم نباشه ضایه نشم😐😂

رنگ لباس منو بگو گل

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
خودمم همینطور حس میکنم😂

😂😐 ریشاس نسبت به موهاش کمرنگ تره؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
خوبو معقوله

جواب منم بده ایدا و عرفان دوباره اشتی میکنن؟؟؟ باباش عرفان کی رضایت میده؟؟ 

بهم میرسن؟

چشم و ابرو مشکی مو مشکی 😂اره شاید یکم

کمرنگ تره مطمئنم راستی اطرافیانتون کرونا گرفتن؟؟ مواظب باش

چند سااااله.

احساس میکنم چند وقت پیش راجع ب ازدواج باتو فکر کرده. 

ولی زیاد درگیرش نباش

براین زادم و هم براین بگذرم چنان دان که خاک پی حیدرم «فردوسی» خداکند که بمیرم وطن فروش نباشم..