2821
2789
احساس میکنم چند وقت پیش راجع ب ازدواج باتو فکر کرده.  ولی زیاد درگیرش نباش

جواب منم بده ایدا و عرفان دوباره اشتی میکنن؟؟؟ باباش عرفان کی رضایت میده؟؟ 

بهم میرسن؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره  بنظرت کراش دوستم باز سراغ دوستمو میگیره😐

ساید اره😐😂

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
اونی ک بهش فکر میکنم اونم ب من فکر میکنه؟

اره

اونی ک بهش فکر میکنم اونم ب من فکر میکنه؟

قطعا اگه در طول روز زیاد بهش فکر میکنی اونم فکرش درگیرت شده حتی واسه چند لحظه چون یجورایی بازی ذهن(تله پاتی) میشه

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

احساس میکنم چند وقت پیش راجع ب ازدواج باتو فکر کرده.  ولی زیاد درگیرش نباش

جواب ندادیا

سبز یا زرد😂😐

نوچ خخخ 

خب متولد چ فصلیم؟

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
نوچ خخخ  خب متولد چ فصلیم؟

فکر میکنم تابستون یا بهار نمیدونم اخه این سوالا چیه😂😐

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز