2821
2789
بنظرت حسین به ازدواجمون فکر میکنه؟ حسش نسبت به من چیه؟

چند وقته باهاش آشنا شدی

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

خیلی مغروره لعنتی

یه جوریه راستش ببخشید ولی حس میکنم سرو و گوشش میجنبه 

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواستم مشکی هم بگم به جان بابام گفتم نباشه ضایه نشم😐😂

رنگ لباس منو بگو گل

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 
خودمم همینطور حس میکنم😂

😂😐 ریشاس نسبت به موهاش کمرنگ تره؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
چجوری اشنا میشیم؟ ظاهرش و شغلش چجوریه؟

خوبو معقوله

یکی درد و یکی درمان پسندد یکی وصل و یکی هجران پسندد من از درمان و درد و وصل و هجران پسندم آنچه را جانان پسندد. به کوروش بزرگ افتخار و به علی (ع) اقتدا میکنم♥️"

خوبو معقوله

جواب منم بده ایدا و عرفان دوباره اشتی میکنن؟؟؟ باباش عرفان کی رضایت میده؟؟ 

بهم میرسن؟

چشم و ابرو مشکی مو مشکی 😂اره شاید یکم

کمرنگ تره مطمئنم راستی اطرافیانتون کرونا گرفتن؟؟ مواظب باش

چند سااااله.

احساس میکنم چند وقت پیش راجع ب ازدواج باتو فکر کرده. 

ولی زیاد درگیرش نباش

2824
2823
2791
2779
2792