2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم من کی ازدواج میکنم و خصوصیاتش چیه؟ کی شاغل میشم؟

زمان نمبدونم تا سال ایندع فکر کنم ساغل بشی.....

مغرور مهربون چشم ابرو مشکی یا شایدم ابی

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
حست زو در مورد من و ایندم میگی؟؟.شغلم . بنظرت ویژگی های کیس احساسیم چیه و کی باهاش آشنا میشم .کراشم ...

آیندنت باید خودتو سفت بگیری قوی بشی روزگار قویت میکنه زجر زیادی میکشی اما در اخر قوی میشی و هیچی زمینت نمیزنه 

راجب کراشات حسم مثبته

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
دیگه ضایه ایی نداره ک گلم یه حس دیگه 

نمیدکنم ولی مشکی تو ذهنم بود پس درست حدس زدم

بنظرت حسین چه حسی بهم داره

نمیدونم راستش.....😑 حس خوبی بهش ندارم

چرا ب مشکل میخوریم؟ مشکل از منه یا اون؟

دوتاییتون لبجبازید بحث و جدل ولی حل میشه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز