2821
2789

بله 

اگر کسه دیگه ای هم حس داره بگه آیدا و عرفان کی آشتی میکنن کی بابای عرفان راضی میشه؟؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره ولی اونطوری که تو ذهنت چیدی نیست یکم فرق داره

عه پریدخت دیدمت😂😂 

میگما راجب ایدا و عرفان بود گفتی باباش مخالفه اخه چند روزیه قهر کردن کی اشتی میکنن آیدا چیکار کنه که اشتی کنه؟؟ 

واقعا عرفان دوستش داره؟؟ بهش خیانت نمیکنا؟

❤واس برگشتن عرفانم میشه صلوات بفرستید...‌   عرفان عشقمه 🔴❤ آیدا هستم کاربری گرفتم لطفا ب اسم گیسو صدام نکنبد.   تیکر تولده.   
اره ولی اونطوری که تو ذهنت چیدی نیست یکم فرق داره

بیا و خوبی کن این جوتبم بده بی زحمت😑

گیسو جان شنبه اون چیزی ک من میخوام اتفاق میوفته 

راستش منفیه نظرم

برابچه دوم میخام اقدام کنم جنسیتش چی میشه

به احتمال زیاد پسر...

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز