2777
2789
عنوان

چ مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه عجیب غریب مادرشوهرت حساب میکرد مگه ادم گداس ۵تومن میده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
اصن پولشو بگیر اون برا تورو حساب نکرد بعد تو کرایه شو حساب میکنی ولش کن باو جانسو درار بگیر 5 تومنو

همون ب قول اون کاربر این بار بگه بگیر میگم بنداز صدقه ،

هرسری هم میگه خیلی دوس داره پنج تومنو بده ،ک بعدا زبونشو باز دراز کنه بگه خواهرم ک پول کرایه رو پس داد حالا بیا باما 

منم نمیگیرم ک لال باشه 

ببخشید ولی من از حساب کردن دونگی هیچ وقت شانس نداشتم چون هیچ وقت بهم پس ندادندبرا همین هیچ وقت دیگه ...

کلا زدم زیرش هیچ جا نمیرم ی مدت محو میشم 

خیلی ضربه خوردم 

چه عجیب غریب مادرشوهرت حساب میکرد مگه ادم گداس ۵تومن میده  

من اصن میخواستم هرسه رو حساب کنم ،اون گفت دوتاش چن حالام فهمیدن ضایع بود ۵ تومن دراورده بعد دوماه میگه بیا خواهرم داد ،

ان اصن میخواستم هرسه رو حساب کنم ،اون گفت دوتاش چن حالام فهمیدن ضایع بود ۵ تومن دراورده بعد دوماه می ...

😏😏😏زخم شد 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب