2777
2789
عنوان

چ مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 76 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره گلم زدم زیرش ،دیگه نمیرم دردسرش نمی ارزه

نرو من الان یکسال و نیمه سر این کارای مادرشوهرم خونش نرفتم عید ببین چقدر اینا گدان 10 هزار تومن داده به شوهرم گفته عیدی زنت هیچی نگفتم ولی واقعا خسیس گداست من که صد سال محل سگشون دیگه نمزارم

نرو من الان یکسال و نیمه سر این کارای مادرشوهرم خونش نرفتم عید ببین چقدر اینا گدان 10 هزار تومن داده ...

گم شن ،مال من ک از ترس از اول اسفند میگفت اره حقوقارو ندادن و پول نداریم و اینا ،ک عید چیزی نده منم نمیخوام ندن بهتره منت میذارن 

مثلا خواهرشه ولی نمیدونه داره بدتر گند میزنه

اره🤣🤣من ک عمرا دیگه با ابجیه جایی برم  فعلا تاچندماه با خودشم جایی نمیرم بره دنبال همون ابجیش ،

ب شوهرم گفتم میگه دوتاش چن شوهرم سرخ شد ،خجالت کشید گفت چ بیشعوره ،گفت چرا اصن با این رفتی بیرون ،گفتم مامانت اورده بودش گفت وطیفه تو نیس خودش شوهرداره ادم داره ببرنش دیگه نرو 

بیچاره خجالت کشید گفت واسه توروهم بابد حساب میکرد چون خودش ازت خواسته ببریش دکتر و اینا 

حالا تومال اونو حساب کردی اون نباید بعدا سر ابمیوه خوردن اونجوری میکرد 

خخخ صدمرحله اون ور ترضایع هستن خواهر ،اینا ب خر کفتن زکی

خخخ

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!