2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست

حق با برادرتونه. من هم تو شرایط کنکور بودم و دوست نداشتم رفت‌وآمدی باشه. نه که تمام طول روز در حال درس خوندن باشم، اما اون‌جوری آرامشم و شرایط پایدار زندگیم برقرار بود

الان مخصوصا با وجود کرونا شرایط کنکوری‌ها سخت‌تر و فشار روشون بیشتر شده

مراعاتشو بکنید، دلخورم نشید طبیعیه   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادرت حتی اگه کنکوری هم نبود شما نباید هرروز با یک بچه از صبح تا شب اونجا باشید...خلوت و حریم خصوصی چی میشه؟ خودت تحمل داری هرررروز خانواده ت بیان خونه ت؟

قلب من از صدای تو چه عاشقانه کوک شد....تمام پرسه های من کنار تو سلوک شد....
حالا میبینم من اگه جای برادر استارتر بودم خودم پرتش میکردم بیرون.زن متاهل مگه خونه زندگی نداره ؟😶 ...

منم بودم این کارو میکردم 

گناه داره بچه بیچاره چ گناهی داره 

ک باید صدای استارتررو تحمل کنه .

چمیدونم انگاری واقن خونه زندگی نداره .‌

بلند شو ۴ تا دیگ بشور ۴ تا ظرف بشور خونه رو تمیز کن با بچه بازی کن . هر شب میره خونه مادرش .‌من می گم از کی معلوم نیست میره ک ۱۱ شبم واسش زوده . (برادرش بهش میگه ۱۱ برو این میگه ن 😐😐😐)

دلبر ناب دلم 

نروتاکنکورشوبده  

دوران کنکوردوران بدیه حتی اگرم باشن وصداشون نیادطرف خودش دلش میخوادبره پیششون  

بزاریدکنکورشوکه دادیدبریدالان استرس داره به هرچیزی گیرمیده

بمون خونه خودت با بچت خودتو سرگرم کن اصن درست نیس هر روز بری. من شوهرم همش سرکاره باردارم هستم بازم ...

واقعا تو این تاپیک توجیه شدم که دیگه کلا کم برم

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
واقعا تو این تاپیک توجیه شدم که دیگه کلا کم برم

اره گلم کلا ادم تو خونه خودش باشه بهتره حتی بعد کنکور داداشتم زیاد نرو. من شوهرم شب کاری هم داره ولی بازم جایی نمیرم تنها میمونم تو خونه

لطفا دعا کنین قلب نی نیم سالم باشه
منم بودم این کارو میکردم  گناه داره بچه بیچاره چ گناهی داره  ک باید صدای استارتررو تحمل ...

عزیزم شما فکر کنم کامل نخوندی چی نوشته بودم من یه خواهر مریض دارم که نمیتونه راه بره همیشه تنهاست اگه من نرم اونم نمیتونه بیاد دلش میگیره میرم میشینم با اون صحبت میکنم دلش باز میشه 

لطفا در کنار راهنمایی سعی کن یکمی محترمانه تر بگی الان اشکم درومد بخاطر خواهرم بمیرم براش همه بفکر خودشونن اون ازهمه بیشتر اذیت میشه😔

برادرت حتی اگه کنکوری هم نبود شما نباید هرروز با یک بچه از صبح تا شب اونجا باشید...خلوت و حریم خصوصی ...

عزیزم من از صبح نمیرم از ۹ شب میرم