2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 56 پست
اون میگه اومدی ۱۱ برو منم میگم نرم که بهونه دستش ندم ها؟

آره عزیزم هفته ای یک بار برو و ارزش خودتو بدون و بزار دل همه برات تنگ شه، کم باش و عزیز چه برای خانواده و چه حتی همسرت!

تو خونه هم زیاد جلو چشم همسرت نباید باشی که دلش برات تنگ شه 😊 همه ادما اینطورین اینجوری جذاب تری

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون میگه اومدی ۱۱ برو منم میگم نرم که بهونه دستش ندم ها؟

یا خدا مگه چه قدر اونجا میمونی؟😶 یازده شب؟

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یعنی فقط یه کنکوری این دردو میفهمه. اگه صدای حرف زدن از تو هال بیاد من تو اتاق نمیتونم درس بخونم

منم یک سال موندم پشت کنکور کم مونده بود برم با بچه های تو کوچه که جیغ جیغ میکنن هم دست به یقه بشم

تا ۱۱ شب می مونیییی؟ خونه کار نداری استارتر؟ یکم درک کن بیچاره هیچ حرفی نزده تا الان  چن ما ...

همه کارامو انجام میدم بعد میرم تاهمسر بیاد ولی چون همسرمم کارش یجوریه یه مدتیه دیر میاد منم با مامانم میشینم تا بیاد وبیایم خونه ولی دیگه میخوام نرم 

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤ 
همه کارامو انجام میدم بعد میرم تاهمسر بیاد ولی چون همسرمم کارش یجوریه یه مدتیه دیر میاد منم با مامان ...

بهترین کارو می کنی ک نری . آخه گناه داره 

اگ قبول نشه تقصیر خودت میشی 

باید دیر ب دیر بری

دلبر ناب دلم 
تا ۱۱ شب می مونیییی؟ خونه کار نداری استارتر؟ یکم درک کن بیچاره هیچ حرفی نزده تا الان  چن ما ...

حالا میبینم من اگه جای برادر استارتر بودم خودم پرتش میکردم بیرون.زن متاهل مگه خونه زندگی نداره ؟😶

خدایی خیلی مراعات کرده برادرش

⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

حق داره برادرت. کنکوره و واقعا روحیشون حساس میشه. استرس دارن و واقعا داره اذیت میشه. رعایت کن دیگه ن ...

باشه نمیرم راست میگی راستش یکم دلخور شدم ازش ولی سعی میکنم بدون دلخوری دیگه کلا نرم

عزیزم خونمون خیلی نزدیکه نمیتونستم تنها بمونم شبا رو

ربطی به دوری و نزدیکی نداره.

الان برادرتون تو دوره پرتنشیه همش دارن درس میخونه.کوچکترین چیزی تمرکزشو به هم میزنه ضمن اینکه به خواب کافی هم نیاز داره

ممکنه صدای شما هرچه قدرم که کم به نظر بیاد مزاحمش باشه

حالا میبینم من اگه جای برادر استارتر بودم خودم پرتش میکردم بیرون.زن متاهل مگه خونه زندگی نداره ؟😶 ...

خونه زندگی دارم همه کارامو ازصبح تا شب ساعت ۸.۹ انجام میدم درضمن منم اگه یروز نمیرفتم خودشون زنگ میزدن که بیا ولی الان شرایط فرق کرده

خونه زندگی دارم همه کارامو ازصبح تا شب ساعت ۸.۹ انجام میدم درضمن منم اگه یروز نمیرفتم خودشون زنگ میز ...

خب الان که شرایط فرق کرده شما هم باید مراعات کنید.

پرروشده داداشت برو که روشو کم کنی

چقدر جوابا متفاوته شما میگی برو روشو کم کنی اون دوستمونم میگه اگه جای داداشت بودم تا الان پرتت کرده بودم