✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
تا ۱۱ شب می مونیییی؟ خونه کار نداری استارتر؟ یکم درک کن بیچاره هیچ حرفی نزده تا الان چن ما ...
حالا میبینم من اگه جای برادر استارتر بودم خودم پرتش میکردم بیرون.زن متاهل مگه خونه زندگی نداره ؟😶
خدایی خیلی مراعات کرده برادرش
✍🏻 «مرد را انسان معنی میکنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسانها رفتار کند، میگویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ بر هکسره🤬 حمایت از راجعبه_نه راجب_✌🏻
عزیزم خونمون خیلی نزدیکه نمیتونستم تنها بمونم شبا رو
ربطی به دوری و نزدیکی نداره.
الان برادرتون تو دوره پرتنشیه همش دارن درس میخونه.کوچکترین چیزی تمرکزشو به هم میزنه ضمن اینکه به خواب کافی هم نیاز داره
ممکنه صدای شما هرچه قدرم که کم به نظر بیاد مزاحمش باشه
خونه زندگی دارم همه کارامو ازصبح تا شب ساعت ۸.۹ انجام میدم درضمن منم اگه یروز نمیرفتم خودشون زنگ میز ...
خب الان که شرایط فرق کرده شما هم باید مراعات کنید.