شما توی دوران نامزدی خونه مادرشوهرتون کار میکردید؟ خودتون کار میکردید یا مادرشوهرتون ازتون کار میخواست؟ در چه حدی بوده؟ مادرشوهر من از الان بهم دستور کار میده خصوصا وقتی مهمون میاد خونشون خیلی دوس داره جلو مهمون کار کنم حس میکنم لذت میبره که دیگرون بگن عروس فلانی براش کار میکنه! طرز فکر قدیمیش اعصابم رو به هم میریزه، تک عروس هستم و انتظارات بهتری ازشون داشتم... این موضوع رو بعد از آخرین باری کخونه شون بودم حرف افتاد کاملا اتفاقی به نامزدم مجبور شدم بگم و بهش گفتم از این به بعد سعی میکنم کمتر خونه تون بیام چون حس میکنم اونجور که باید احترام من حفظ نمیشه اونم اولش یکم از مامانش دفاع کرد و گفت عروس کار میکنه و از این حرفا ولی بعد ک بحثمون شد گفت باشه به مامانم میگم دیگه چیزی بهت نگه گفتم این کارو نکن ولی متاسفانه گفته ، نمیدونم واقعا چطوری باید با این مسئله برخورد کنم
ولی روال اونا اینه ک با کار کردن عزیز بشم که منم تو این مورد شرمنده شونم😂😂
اتفاقا اشتباه میکنی
هروقت خودت برای خودت عزیز بودی برای دیگران عزیز میشی
هروقت برای خودت ارزش قائل نبودی انتظار نداشته باش برات ارزش قائل بشن
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
ایشون بخاطر شخصیت شون تمایل دارند کمک حال همه باشند خداروشکر هم سلامت هستند هم مهمان نواز&nbs ...
یعنی اگر کمک نکنن و روزی نتونن مهمون پذیرا باشن زندگیتون در جنگ و جدال وقهره؟
ارزش همسرتکن بخاطر کمکحال بودنش به خانوادتونه؟ واقعا عجیبه خدایا
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
اتفاقا اشتباه میکنی هروقت خودت برای خودت عزیز بودی برای دیگران عزیز میشی هروقت برای خودت ارزش قائل ...
من که اشن طرز فکر رو ندارم من چرا اشتباه میکنم میگم که اونا این طرز فکر رو دارن و منم همچین آدمی نیستم که واسه شون کار کنم تا عزیز بشم و نور چشمی😂 میخوام چیکار آخه این عزیز شدنو من روال خودم رو پیش میرم با نرفتن خونه شون الانم که فهمیده از چی ناراحتم شاید بهتر بشه رفتارش و رعایت کنه ولی اگر بهتر نشد خودمو میزنم به پوست کلفتی و جواب سر بالا بهش میدم البته گاهی
اشتباه تصور نکنید همسرم با میل باطنی اینکارو میکنن نه گفته ی شخصی 🙏
حتی اگر با میل شخصی این کارو میکنن و صادقانه ک قطعا اینطوره
وظیفه شمای اقا ک همسر ایشون هستید اینه ک از سوء استفاده جلوگیری کنید !
درب منزل ما تحت هر شرایطی به روی همه باز است در منزل ما تنها کسیکه کار نمیکند همسرم هست ...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂صبحتون بخیر و حوشی باشه 🤚🏻