2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
ولی روال اونا اینه ک با کار کردن عزیز بشم که منم تو این مورد شرمنده شونم😂😂

اتفاقا اشتباه میکنی

هروقت خودت برای خودت عزیز بودی برای دیگران عزیز میشی

هروقت برای خودت ارزش قائل نبودی انتظار نداشته باش برات ارزش قائل بشن 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
سلام، به نظرم همسرتون کار اشتباهی انجام میدن چون با رفتاراشون کاری کردن که خانواده شما کار کردن رو ی ...

سخت در اشتباهید دوست گرامی 

همسرم بخاطر ورزش و فعالیت شخصا تمایل دارند تمام کارها گردن ایشون باشد 

از طرفی خودشون میگن کسب تجربه ام میشه در آشپزی 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد تو میخای چجور تااخر عمر اینو تحمل کنی؟ببین بنظرم توبجای مادرشوهرت شوهرتو خر کن فقط اینجور آدم اص ...

من نمیدونم شاید هم جلو مادرش در غیاب من از من دفاع کنه ولی در غیاب مادرش ازش جلو من اکثر وقت ها دفاع میکنه و این چیزیه ک فکر نمیکنم درست بشه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
ایشون بخاطر شخصیت شون تمایل دارند کمک حال همه باشند  خداروشکر هم سلامت هستند هم مهمان نواز&nbs ...

یعنی اگر کمک نکنن و روزی نتونن مهمون پذیرا باشن زندگیتون در جنگ و جدال وقهره؟ 

ارزش همسرتکن بخاطر کمک‌حال بودنش به خانوادتونه؟ واقعا عجیبه خدایا 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
والا شماهم به عنوان آقا یکم هوای زنتو داشته باش شما یجور کردی عروسهای دیگه راحت باشن و فقط زنه شما ب ...

زنده باشید 

همسرم با میل باطنی اینکارو می‌کنند 

صرفا جهت کسب تجربه 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
اگر زنی با همسرش شبیه پادشاه رفتار کنه دیگران باهاش شبیه ملکه رفتار میکنن و اگر مردی با همسرش شبیه ...

اشتباه تصور نکنید 

همسرم با میل باطنی اینکارو میکنن نه گفته ی شخصی 🙏

بابا من اصلا با ظرف شستن بخدا مشکلی ندارم کار که آدمو نمیکشه ولی اینکه به من میگه پاشو بشقابو جمع کن ...

خب ببین وقتی صدات میکنه بری چای بریزی اسم شوهرت صدا بزن بگو فلانی جان لطفا بیا کمکم بعد چای بریز بده دست شوهر که ببره تعارف کنه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اتفاقا اشتباه میکنی هروقت خودت برای خودت عزیز بودی برای دیگران عزیز میشی هروقت برای خودت ارزش قائل ...

من که اشن طرز فکر رو ندارم من چرا اشتباه میکنم میگم که اونا این طرز فکر رو دارن و منم همچین آدمی نیستم که واسه شون کار کنم تا عزیز بشم و نور چشمی😂 میخوام چیکار آخه این عزیز شدنو من روال خودم رو پیش میرم با نرفتن خونه شون الانم که فهمیده از چی ناراحتم شاید بهتر بشه رفتارش و رعایت کنه ولی اگر بهتر نشد خودمو میزنم به پوست کلفتی و جواب سر بالا بهش میدم البته گاهی

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
اشتباه تصور نکنید  همسرم با میل باطنی اینکارو میکنن نه گفته ی شخصی 🙏

حتی اگر با میل شخصی این کارو میکنن و صادقانه ک قطعا اینطوره

وظیفه شمای اقا ک همسر ایشون هستید اینه ک از سوء استفاده جلوگیری کنید ! 

یعنی اگر کمک نکنن و روزی نتونن مهمون پذیرا باشن زندگیتون در جنگ و جدال وقهره؟  ارزش همسرتکن بخ ...

درب منزل ما تحت هر شرایطی به روی همه باز است 

در منزل ما تنها کسیکه کار نمی‌کند همسرم هست 

و تمامی کارها گردن خواهرام 🙏

حتی اگر با میل شخصی این کارو میکنن و صادقانه ک قطعا اینطوره وظیفه شمای اقا ک همسر ایشون هستید اینه ...

هیچ سواستفاده ای نیست دوست عزیز 

🙏

درب منزل ما تحت هر شرایطی به روی همه باز است  در منزل ما تنها کسیکه کار نمی‌کند همسرم هست  ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂صبحتون بخیر و حوشی باشه 🤚🏻

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂صبحتون بخیر و حوشی باشه 🤚🏻

زنده باشید 🙏🌹🙏

اره خیلی برای همین خواستگاری میاد تک پسر قبول نمیکنم چون سخته😂😂

خیلیافک‌میکنن‌‌‌اگه‌عروس خانواده‌ی‌بشن‌که‌یه‌پسردارن‌خیلی‌خوبه‌ولی‌به نظرمن‌برعکسه‌تازه‌اگه‌چندتاجاری‌داشته‌باشی‌بهتره‌چون‌کمتربه توگیرمیدن

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁