2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
خیر در عوض خانوم شما کاهش وزن به نظرم دارن به یه رژیم غذایی اساسی دعوتشون کنید😂

166قد

61/5 وزن

🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
استحکام رو شما به همسرتون آموزش بدید تا زیر بار مسئولیت هایی که یه تنه رو گردنشون انداختید له نشن😁

اونم بچشم 🙏

هدف من اینکه چون تک عروس هستید کمی مقاومت بخرج دهید 

سر مسائل جزعی وارد حاشیه های زندگی نشید 

موفق و پیروز باشید دوست گرامی 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اونم بچشم 🙏 هدف من اینکه چون تک عروس هستید کمی مقاومت بخرج دهید  سر مسائل جزعی وارد حاشیه ها ...

مقاومت که خوبه داشته باشم اما نه به این که شما میگید به یه شکل دیگه که جلو برخی سواستفاده ها بایستم و بجنگم تنها با این شکل از مقاومت میتونم ارزش خودم و زندگیی که میخوام درست کنم رو حفظ کنم چون میدونم اگر از الان با این قضایا جدی برخورد نکنم بعد ها صد در صد در بعضی جاها عواقب خوبی نداره و مشکل ساز میشه.

موفق باشید،روزتون خوش

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
برعکس داری میگی  تک عروسی و همه انتظاری ازت دارن

خب منم انتظار داشتم هوامو داشته باشن و نذارن آب تو دلم تکون بخوره چون یدونه ام 

مقاومت که خوبه داشته باشم اما نه به این که شما میگید به یه شکل دیگه که جلو برخی سواستفاده ها بایستم ...

امیدوارم همینطور که میگید بشه 🙏

خیلیافک‌میکنن‌‌‌اگه‌عروس خانواده‌ی‌بشن‌که‌یه‌پسردارن‌خیلی‌خوبه‌ولی‌به نظرمن‌برعکسه‌تازه‌اگه‌چندتاجار ...

دقیقا وقتی تک عروس بشی همه چیزت زیر ذره بینه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

اتفاقا یک بار این کارو انجام دادم😂😂 فکر میکردم زشت باشه ولی حالا که گفتی بازم این کارو انجام میدم ...پ

نه اصلا زشت نیست همسر باید همکاری کنی

خب منم انتظار داشتم هوامو داشته باشن و نذارن آب تو دلم تکون بخوره چون یدونه ام 

😂😂کاش یه درصد احتمال برعکس این قضیه هم میدادی که تو ذوقت نخوره

😂😂کاش یه درصد احتمال برعکس این قضیه هم میدادی که تو ذوقت نخوره

احتمال برعکسشم دادم اتفاقا ولی خب گفتم همه چیز نصف نصفه فکر نمیکردم این ور ترازو سنگین باشه😏

یعنی منزل پدرشونم همه ی کارا گردن خانومم هست اونم با توجه به میل خودشون، یعنی پدر زنم افزایش وزن دار ...

من خیلی برای خانم شما دلم سوخت   شما هی این جمله رو تکرار میکنید ولی واقعا نمیشه قبولش کرد 

کی با میل باطنیش دوست داره همه کارای خونه خودش خونه مادرشوهرش و خونه پدریش گردن خودش باشه 

لطفا بقیه را نادان فرض نکنید 

من خیلی برای خانم شما دلم سوخت    شما هی این جمله رو تکرار میکنید ولی واقعا نمیشه قبولش ...

انسان ها در اغلب مواقع به اون چیزی که فکر می‌کنند همان می‌شوند و بالعکس 🙏