2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
من نمیدونم شاید هم جلو مادرش در غیاب من از من دفاع کنه ولی در غیاب مادرش ازش جلو من اکثر وقت ها دفاع ...

مرد باید جلو خانواده هم از همسر دفاع کنه و پشتش باشه اینجوری یعنی واقعا دوستت داره و اینکه مردیکه نتونه دفاع کنه زنشو میده به دهن خانوادش که از هر حرکتش ایراد بگیرن چون خانوادش میگن بچمون که طرفش نیس پس هرچی میخایم بگیم

مرده که رفتار خانوادش با همسرش و تعیین میکنه که خوب باشن یابد 

من هم شوهرم پیش خودم ازم طرفداری کرده هم فهمیدم پشت سرم طرفداریمو کرده

پس تواول به فکر تغییر همسرت باش که تا دیر نشده  بتونی تغییرش بدی چون دیگه بعدعروسی یا چندسال بعد که مشکل ساز شدهرچقدر مشاوره هم ببری فایده نداره

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سخت در اشتباهید دوست گرامی  همسرم بخاطر ورزش و فعالیت شخصا تمایل دارند تمام کارها گردن ایشون ب ...

فکر نمیکنم ربطی به فعالیت داشته باشه، هر رفتاری در جایگاه خودش ارزشمنده ورزش برای سلامتی هست کار کردن به عنوان لطف و کمک کردن بیشتر وقت ها به حساب میاد البته به شما حق میدم که از جانب خانواده شوهر صحبت کنید چیز دیگه ای جز این از شما انتظار نیست😊

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ببین وقتی صدات میکنه بری چای بریزی اسم شوهرت صدا بزن بگو فلانی جان لطفا بیا کمکم بعد چای بریز بده ...

اتفاقا یک بار این کارو انجام دادم😂😂 فکر میکردم زشت باشه ولی حالا که گفتی بازم این کارو انجام میدم👌

فکر نمیکنم ربطی به فعالیت داشته باشه، هر رفتاری در جایگاه خودش ارزشمنده ورزش برای سلامتی هست کار کرد ...

بازم سخت در اشتباهید دوست گرامی 

همسرم خیلی عزت و احترام میزارند 

نه در منزل بلکه در محل کارشون 

همیشه خدا هم لوح تقدیر دریافت می‌کنند 

ربطی هم به خانواده شوهر نداره 🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
مرد باید جلو خانواده هم از همسر دفاع کنه و پشتش باشه اینجوری یعنی واقعا دوستت داره و اینکه مردیکه نت ...

آره به نظر خودمم باید بیشتر شوهرم کار کنم 👌

بازم سخت در اشتباهید دوست گرامی  همسرم خیلی عزت و احترام میزارند  نه در منزل بلکه در محل ...

هر کس یه جور طرز تفکر داره شاید از نظر یه سری ها قابل تقدیر باشه این کار ها ولی از نظر من و کسانی ک مثل من فکر میکنن و حس میکنن که کمک کردن حد و حدودی داره و همیشه وظیفه نیست اصلا قابل تقدیر نیست بلکه یه ضعف حساب میشه، و در آخر شما فکر کنید من در اشتباهم و شما و همسرتون در صحت و درستی😂👌

زنده باشید  همسرم با میل باطنی اینکارو می‌کنند  صرفا جهت کسب تجربه 🙏

اشکال نداره شاید  اون خودش ندونه اما شما به عنوان یه مرد بدون که دیدی همسرت زیاد سرپاس خونه مادرت صداش کن و بگو بیا پیشم بشین یا باهاش حرف بزن که بقیه هم از جاشون پاشن و اینکه اگه یکروز مشکلی باشه که نتونن کمک کنن همه انتظارا به سمت همسر شماس و اونموقعس که همه بهش تیکه میندازن که چرا تادیروز همه کارمونو میکردی  الان نشستی 

نذارید وظیفه بشه براش بزارید در حد یه کمک جزیی باشه چون همسر شما تک عروس نیس و عروسای دیگه هم وظیفه دارن 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سخت در اشتباهید دوست گرامی  همسرم بخاطر ورزش و فعالیت شخصا تمایل دارند تمام کارها گردن ایشون ب ...

این ورزش ها رو مادرتون که قطعا سن و سالشون بیشتره و از نظر بدنی نیاز بیشتری به کسب سلامتی دارن  انجام بدن بهتر نیست ؟  

هر کس یه جور طرز تفکر داره شاید از نظر یه سری ها قابل تقدیر باشه این کار ها ولی از نظر من و کسانی ک ...

من چنین جسارتی نکردم بانوی جوان 

یکم مستحکم باشید🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹
اشکال نداره شاید  اون خودش ندونه اما شما به عنوان یه مرد بدون که دیدی همسرت زیاد سرپاس خونه ماد ...

فرمایش شما منطقی 🙏

منزل مادر خودشون چی؟ 

وقتی خودش چنین دوست داره من چی بگم 

خونه پدرش هم تمام کارا گردن ایشونه چون واقعا خودش میخواد و نه دیگران 🙏

این ورزش ها رو مادرتون که قطعا سن و سالشون بیشتره و از نظر بدنی نیاز بیشتری به کسب سلامتی دارن  ...

یعنی منزل پدرشونم همه ی کارا گردن خانومم هست اونم با توجه به میل خودشون، یعنی پدر زنم افزایش وزن دارند؟ 

نگاهتون رو تغیر دهید بانوی جوان 🙏

این ورزش ها رو مادرتون که قطعا سن و سالشون بیشتره و از نظر بدنی نیاز بیشتری به کسب سلامتی دارن  ...

ظاهرا مادرشون و خواهراشون ورزش هایی که شامل بی تحرکیه براشون نیاز اساسیه😂😂

برو اگ دعوت کردن با احترام خودت هیچ وقت سرزده نرو رفتی هم به اندازه کار کن تعارف بزن ک نگن اومده اما ...

اصلا روم نمیشه کاری نکنم حداقل سفره میندازمو جمع میکنمو میشورم فقط غذا رو بیشتر اوقات خودش میپزه بدون دعوتم نمیرفتم وقتی با نامزدم میریم بیرون گاهی برای شام میگه بریم خونه ما

یعنی منزل پدرشونم همه ی کارا گردن خانومم هست اونم با توجه به میل خودشون، یعنی پدر زنم افزایش وزن دار ...

خیر در عوض خانوم شما کاهش وزن به نظرم دارن به یه رژیم غذایی اساسی دعوتشون کنید😂

من چنین جسارتی نکردم بانوی جوان  یکم مستحکم باشید🙏

استحکام رو شما به همسرتون آموزش بدید تا زیر بار مسئولیت هایی که یه تنه رو گردنشون انداختید له نشن😁