شما توی دوران نامزدی خونه مادرشوهرتون کار میکردید؟ خودتون کار میکردید یا مادرشوهرتون ازتون کار میخواست؟ در چه حدی بوده؟ مادرشوهر من از الان بهم دستور کار میده خصوصا وقتی مهمون میاد خونشون خیلی دوس داره جلو مهمون کار کنم حس میکنم لذت میبره که دیگرون بگن عروس فلانی براش کار میکنه! طرز فکر قدیمیش اعصابم رو به هم میریزه، تک عروس هستم و انتظارات بهتری ازشون داشتم... این موضوع رو بعد از آخرین باری کخونه شون بودم حرف افتاد کاملا اتفاقی به نامزدم مجبور شدم بگم و بهش گفتم از این به بعد سعی میکنم کمتر خونه تون بیام چون حس میکنم اونجور که باید احترام من حفظ نمیشه اونم اولش یکم از مامانش دفاع کرد و گفت عروس کار میکنه و از این حرفا ولی بعد ک بحثمون شد گفت باشه به مامانم میگم دیگه چیزی بهت نگه گفتم این کارو نکن ولی متاسفانه گفته ، نمیدونم واقعا چطوری باید با این مسئله برخورد کنم
اونم بچشم 🙏 هدف من اینکه چون تک عروس هستید کمی مقاومت بخرج دهید سر مسائل جزعی وارد حاشیه ها ...
مقاومت که خوبه داشته باشم اما نه به این که شما میگید به یه شکل دیگه که جلو برخی سواستفاده ها بایستم و بجنگم تنها با این شکل از مقاومت میتونم ارزش خودم و زندگیی که میخوام درست کنم رو حفظ کنم چون میدونم اگر از الان با این قضایا جدی برخورد نکنم بعد ها صد در صد در بعضی جاها عواقب خوبی نداره و مشکل ساز میشه.