2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
با سلام و احترام  همسر بنده با وجود عروس سوم خانواده همش در حال کمک کردن است  طوری شده ک ...

این افتخار نیستا اصلااا

خانومتون بزدگواری میکنن هیچی نمیگن.شما باید جلو این کاررو بگیرید

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
متاسفانه مادرشو دوس داره و فضووله و طرفداری میکنه

اشتباه شما اینه ک همسرتونو دخیل کردین ! چرا بجای گلایه کردن از همسرتون سعی به تغییر رویه خودتون نمیدین ؟!

همسر من اوایل ازدواجم چند باری گفتن خانوم بلند شو‌کمک کن‌گفتم حال ندارم عزیزم ، خسته ام ، بهانه اوردم 

از طرفی اصلا بد خانواده همسرتونو ب همسرتون نگید! 

چرا باید گلایه هاتون رو به همسرتون بگید؟ 

این ته بی سیاستیه ! 

راستی کتب روانشناسی خانواده هم حتما مطالعه کنید 😘مث طنان زیرک

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ففط با نامزدم میرم اصلا خودم تنها تا حالا نرفتم

با نامزدت سعی کن یساعت قبل شام یا ناهار بری یه ساعت بعدش هم برگردی بقیه تایمتون بیرون باشید

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
با سلام و احترام  همسر بنده با وجود عروس سوم خانواده همش در حال کمک کردن است  طوری شده ک ...

سلام، به نظرم همسرتون کار اشتباهی انجام میدن چون با رفتاراشون کاری کردن که خانواده شما کار کردن رو یه وظیفه براش تلقی میکنن و انتظاراتشون بالا رفته همونطور که برای بقیه جاری هاشون میدون باز کردن و کمکی نمیکنن

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕

والا شماهم به عنوان آقا یکم هوای زنتو داشته باش شما یجور کردی عروسهای دیگه راحت باشن و فقط زنه شما بیچاره کارکنه فقط

مرد هوای زنشو نداشته باشه میشه مثل همسر این آقا 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
مادرشوهر منم همین جوری بود.حساب کن دویتای دخترش میخواستن بیان خونشون زنگ زد منم دعوت کرد منم ساعت ۱۱ ...

😂😂😂😂خوب گفتی دمت گرم

رومم نمیشه نشورم و زن مسن بشوره دخترشم ک میشینه دائم بچه شیر میده کسی هم بخواد کمک کنه نامزدمه ک اون ...

گاهی انصاف زیاد خوب نیست ! 

وقتی دخترشون ارزش قائل نیستن برای مادرشون اینمحبت های نابجای شما نه تنها محبت نمیاره بلکه وظیفه میاره

اگر میخوای کمک‌کنی ، بخاطرخدا کمک کن و از طبعات و اتفاقات بعد ناراحت نشو !  پیش همسرتونم گلایه نکنیدچون نه تنها محبوب نمیشید بلکه از چشم همسرتون هم میوفتید

اگر میخوای کمک نکنی باید دل رحمی رو گاهی کنار بذاری و منطقی رفتار کنی ! 

تکلیفتونو با خودتون روشن‌کنید 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
سلام، به نظرم همسرتون کار اشتباهی انجام میدن چون با رفتاراشون کاری کردن که خانواده شما کار کردن رو ی ...

والا حالا کار زیادم کنه جاریها میشینن میگن اون خودشیرین و نگاه همه کارارو میکنه یا به خودشون زحمت نمیدن میگن فلانی پاشو تو ظرف بشور ما حال نداریم 

یا پس فردا زنش نتونه یوقت کارکنه هم خانواده شوهر میگن چیشد تا دیروز همه کار میکردی اما الان پانمیشی کارامونو کنی  

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

اگر زنی با همسرش شبیه پادشاه رفتار کنه دیگران باهاش شبیه ملکه رفتار میکنن

و اگر مردی با همسرش شبیه ملکه رفتار کنه دیگران باهاش شبیه پادشاه رفتار میکنن

همسر بنده هیچوقت اجازه ندادن کسی از من به عنوان نوکر یا کوزت یاد کنه ! برام ارزش قائلن 

لطقا برای همسرتون ارزش قائل باشید !

سیاست همینه دیگ  کار نکنی و با چرب زبونی حفظشون کنی !  مطمئن باش از چشمشون نمیوفتی   ...

ولی روال اونا اینه ک با کار کردن عزیز بشم که منم تو این مورد شرمنده شونم😂😂

این افتخار نیستا اصلااا خانومتون بزدگواری میکنن هیچی نمیگن.شما باید جلو این کاررو بگیرید

ایشون بخاطر شخصیت شون تمایل دارند کمک حال همه باشند 

خداروشکر هم سلامت هستند هم مهمان نواز 

مهم نیست پیش کسی عزیز باشند یا دشمن

مهم اینکه زندگمون رو به روال خوشبختی هست 

نه جنگی نه جدالی نه قهری 

🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹