2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
آخه چطوری برخورد کنم واقعا نمیدونم 

نه صفر باش و نه صد 

نه از حدت فراتر برو و نه کلا عقب بکش 

ببین عزیزم شماهم توی اون خونه‌مهمان هستی

مثل صاحب خانه رفتار نکن ! 

سعی کن‌کارهای جلوی چشمانجام بدی

مثل سفره انداختن پذیرایی یا گاهی چای اوردن 

ظرف شستن هم اگر شام میشوری ناهار نشور 

گاهی بچه خواهر شوهرتو بگیر بگو من باهاش بازی میکنم شما ظرف بشور  

گاهی وقت کار برو سرویس بهداشتی 

یا بگو خسته ام حالم خوب نیست( زمانی ک حالت مساعد نیست)

نمیگم‌کمک‌نکن 

اتفاقا کمک‌کن اما هربار ظرف نشور 

هر بار سفره جمع نکن 

هربار چای نریز 

هروقت ک رفتین خونه همسرت یکی دوتا کار متفاوت انجام بده ک عادی و عادت نشه ! 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا

با سلام و احترام 

همسر بنده با وجود عروس سوم خانواده همش در حال کمک کردن است 

طوری شده که عروس های دیگر کار نمی‌کنند 

خانومم اصلا گله ای ندارد 

🙏

🌹🌹آقا هستم 🌹🌹تنها 5 روز دیگر به تولد همسرم باقی مانده است 🌹🌹عزیزم هر روزت مبارک 🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر منم همین جوری بود.حساب کن دویتای دخترش میخواستن بیان خونشون زنگ زد منم دعوت کرد منم ساعت ۱۱ اومدم دیدم هنوز جاشون زمینه.ناهارمیخواستن بیان.و خونه وحشتناک بهم ریختست.تازه ی ماه بود عقد کرده بودیم.گفت ب دخترم گفتم‌دست نزن زهرابیاد باهم کار کنین.گفتم زهرا مگه کلفته؟نوکر میگرفتین براتون ارزونتر درمیومد.این همه هم خرج مراسماش نمیکردین.شرمنده ولی اخرین بارتون باشه.دعواشد سر حرفم ولی هرکی جایگاهشو فهمید

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
اتفاقا سیاست اینه ک طوری کار کنی ک کار کردنت به چشم بیاد سالی یکبار غذا خونشون درست کن دو بار درمی ...

دو بار در میون ظرف بشورم؟؟ این ک نشد سیاست! اینو من اگر انجام مطمئنا از چشمشون میوفتم چون الان ک این کارو نمیکنم اینه وضعیتم حالا چه برسه به اینکه دو بار در میون ظرفم بشورم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
سنگین باش دیرتر برو زودتر برگرد .سریع خودتو جمع کن ،منم می فهمیدم سواستفاده میکنن اما هی گفتم ولش کن ...

وقتی میرم باباش نمیذاره برگزدم مجبورم یه عوده بمونم

دو بار در میون ظرف بشورم؟؟ این ک نشد سیاست! اینو من اگر انجام مطمئنا از چشمشون میوفتم چون الان ک این ...

سیاست همینه دیگ 

کار نکنی و با چرب زبونی حفظشون کنی ! 

مطمئن باش از چشمشون نمیوفتی  

اگر هم بیوفتی مهم نیست ! کاری رو انجام بده ک درسته نه کاری ک فکر میکنی‌محبوبت میکنه

شما قرار نیست کزت باشی 

یا کارهاتون به چشم نیاد 

البته نظرات دیگران متفاوتع اما همسر من طلبه هستن و دکترا روانشناسی دارن 

همیشه  میگن اگر فکر کردی کسی داره ازت سوء استفاده میکنه هرطور ک‌میتوونی جلوی این استفاده رو بگیر 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
من اولا چندبار کارکردم اما چندبار که ناراحت شدم از حرفاشون سرسنگین شدم و دیگه کار نکردم در حد ظرف غذ ...

متاسفانه مادرشو دوس داره و فضووله و طرفداری میکنه

نه صفر باش و نه صد  نه از حدت فراتر برو و نه کلا عقب بکش  ببین عزیزم شماهم توی اون خونه‌ ...

رومم نمیشه نشورم و زن مسن بشوره دخترشم ک میشینه دائم بچه شیر میده کسی هم بخواد کمک کنه نامزدمه ک اونم خودم باید ازش بخوام

متاسفانه مادرشو دوس داره و فضووله و طرفداری میکنه

بعد تو میخای چجور تااخر عمر اینو تحمل کنی؟ببین بنظرم توبجای مادرشوهرت شوهرتو خر کن فقط اینجور آدم اصلا قابل زندگی نیس الان عقدی اما عروسی کنی هرروز ور دلته و اینکاراش تورو کوچیک میکنه پیش خانوادش

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖