2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
میدونم عزیزم درسته ایشون مادر همسرتون هستن احترامش واجبه و کار کردن براشون ثواب داره اما شما نوکر ای ...

دقیقا من وظیفه ای در قبال اونا ندارم من فقط وظیفه دارم به پدر و مادر خودم خدمت کنم برای اونا هم اگر کاری میکنم فقط لطفه

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
کار کردن آخه حدی داره وقتی دختر داره چرا باید من همه کار هارو انجام بدم اینجوری حس میکنم ارزشم حفظ ن ...

سنگین باش دیرتر برو زودتر برگرد .سریع خودتو جمع کن ،منم می فهمیدم سواستفاده میکنن اما هی گفتم ولش کن ولش کن الان اوضاع سخت شده از هرلحاظ همون اول اگه خودمو جمع میکردم الان روشون اتقدباز نمیشد  البته الانم خوب ازپسش براومدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا خیرتون بده دوست عزیز موفق باشید ⁦❤️⁩ گلم اگه کسی گاهی نمازش قضا بشه نه از قصد چطور میتونه اونو ...

عزیزم وقتی غیر عمد نماز قضا میشه استغفار کنید و قضاشو ادا کنید 

نزدیکی در ماه مبارک هم حرام نیست بلکه‌مستحبه البته درفاصله بعد از افطار تا سحر 

زمانی ک روزه هستید نزدیکی سبب بطلان روزه اس و حرامه

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
شاید فهمیده دوس نداری کار کنی اینجور میکنه کمتر از ماهی یک بار بری دوماهی یک بار برو😂

دیگه ناه رمضون اومد بدون دعوتشون عمرا برم😂

عزیزم توی اسلام هم اومده صاحب خونه وظیفه داره اجازه نده مهمان کار کنه و زحمت بکشه همچنین مهمان هم و ...

آخه چطوری برخورد کنم واقعا نمیدونم 

خدا خیرتون بده دوست عزیز موفق باشید ⁦❤️⁩ گلم اگه کسی گاهی نمازش قضا بشه نه از قصد چطور میتونه اونو ...

ممنونم عزیزدل🥰🤩شما هم انشاله موفق و پیروز باشی😘

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
اها مرسی گلم 

منظور فاصله بین افطار تا سحر هستش در طی روز روزه رو باطل میکنه.در ماههای قمری همیشه میگن شب اول ماه قمری نزدیکی مکروهه تنها ماهیی که میگن نزدیک شب اولش ثواب داره و مستحبه شب اول ماه رمضانه

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
کمتر برو ،زورم برگردک نتونه کارسنگین بده بهت ،واسه نهارشامم گاهی بمون ،مرتب نمون بعضی وقتا ی دوساعت ...

بابا من اصلا با ظرف شستن بخدا مشکلی ندارم کار که آدمو نمیکشه ولی اینکه به من میگه پاشو بشقابو جمع کن یا پاشو چای بیار یا جلو مهمون اینجوری به من میگه بهم برمیخوره الباه آخرین بار خودمو زدم به نشنیدن و انجام ندادم یکی از اوامرشو🤣

دیگه ناه رمضون اومد بدون دعوتشون عمرا برم😂

وقتایی هم که همسرت نیس نرو خونشون مگر با دعوت 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

من اولا چندبار کارکردم اما چندبار که ناراحت شدم از حرفاشون سرسنگین شدم و دیگه کار نکردم در حد ظرف غذا جمع کردن یا سفره جمع کردن به شوهرم گفتم وظیفه دختراشه هردختری وظیفه داره به مادر خودش کمک کنه  شوهرمم از من طرفداری کرد اونا ازمن وقتی حامله بودمم توقع داشتن و شوهرمم گفته وظیفه دخترانه کاراتو کنن زن من باشکم حامله نمیتونه جلو شماها خم بشه حالا الان برمم زیاد کار نمیکنم چون از کاراشون ناراحت شدم کینه شده برام اونجا رفتنی دلم نمیکشه پاشم کار کنم از یه طرفم بچم نمیزاره زیاد چون همش دنبالمه 

ولی بنظرم ازالان یه فکری برا شوهرتم ‌کن که یوقت بچه ننه و فضول نباشه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
سیاست خیلی چیزاس این یک موردشه غذا درست میکنه برو بگو کمک  نمیخواین باور کن همین حرفای کوچیک با ...

اوووو اونقد از این حرفا بهش زدم ک نگو و نپرس😂😂