شما توی دوران نامزدی خونه مادرشوهرتون کار میکردید؟ خودتون کار میکردید یا مادرشوهرتون ازتون کار میخواست؟ در چه حدی بوده؟ مادرشوهر من از الان بهم دستور کار میده خصوصا وقتی مهمون میاد خونشون خیلی دوس داره جلو مهمون کار کنم حس میکنم لذت میبره که دیگرون بگن عروس فلانی براش کار میکنه! طرز فکر قدیمیش اعصابم رو به هم میریزه، تک عروس هستم و انتظارات بهتری ازشون داشتم... این موضوع رو بعد از آخرین باری کخونه شون بودم حرف افتاد کاملا اتفاقی به نامزدم مجبور شدم بگم و بهش گفتم از این به بعد سعی میکنم کمتر خونه تون بیام چون حس میکنم اونجور که باید احترام من حفظ نمیشه اونم اولش یکم از مامانش دفاع کرد و گفت عروس کار میکنه و از این حرفا ولی بعد ک بحثمون شد گفت باشه به مامانم میگم دیگه چیزی بهت نگه گفتم این کارو نکن ولی متاسفانه گفته ، نمیدونم واقعا چطوری باید با این مسئله برخورد کنم
کار کردن آخه حدی داره وقتی دختر داره چرا باید من همه کار هارو انجام بدم اینجوری حس میکنم ارزشم حفظ ن ...
سنگین باش دیرتر برو زودتر برگرد .سریع خودتو جمع کن ،منم می فهمیدم سواستفاده میکنن اما هی گفتم ولش کن ولش کن الان اوضاع سخت شده از هرلحاظ همون اول اگه خودمو جمع میکردم الان روشون اتقدباز نمیشد البته الانم خوب ازپسش براومدم
خدا خیرتون بده دوست عزیز موفق باشید ❤️ گلم اگه کسی گاهی نمازش قضا بشه نه از قصد چطور میتونه اونو ...
عزیزم وقتی غیر عمد نماز قضا میشه استغفار کنید و قضاشو ادا کنید
نزدیکی در ماه مبارک هم حرام نیست بلکهمستحبه البته درفاصله بعد از افطار تا سحر
زمانی ک روزه هستید نزدیکی سبب بطلان روزه اس و حرامه
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
خدا خیرتون بده دوست عزیز موفق باشید ❤️ گلم اگه کسی گاهی نمازش قضا بشه نه از قصد چطور میتونه اونو ...
ممنونم عزیزدل🥰🤩شما هم انشاله موفق و پیروز باشی😘
من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
منظور فاصله بین افطار تا سحر هستش در طی روز روزه رو باطل میکنه.در ماههای قمری همیشه میگن شب اول ماه قمری نزدیکی مکروهه تنها ماهیی که میگن نزدیک شب اولش ثواب داره و مستحبه شب اول ماه رمضانه
آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
بابا من اصلا با ظرف شستن بخدا مشکلی ندارم کار که آدمو نمیکشه ولی اینکه به من میگه پاشو بشقابو جمع کن یا پاشو چای بیار یا جلو مهمون اینجوری به من میگه بهم برمیخوره الباه آخرین بار خودمو زدم به نشنیدن و انجام ندادم یکی از اوامرشو🤣
من اولا چندبار کارکردم اما چندبار که ناراحت شدم از حرفاشون سرسنگین شدم و دیگه کار نکردم در حد ظرف غذا جمع کردن یا سفره جمع کردن به شوهرم گفتم وظیفه دختراشه هردختری وظیفه داره به مادر خودش کمک کنه شوهرمم از من طرفداری کرد اونا ازمن وقتی حامله بودمم توقع داشتن و شوهرمم گفته وظیفه دخترانه کاراتو کنن زن من باشکم حامله نمیتونه جلو شماها خم بشه حالا الان برمم زیاد کار نمیکنم چون از کاراشون ناراحت شدم کینه شده برام اونجا رفتنی دلم نمیکشه پاشم کار کنم از یه طرفم بچم نمیزاره زیاد چون همش دنبالمه
ولی بنظرم ازالان یه فکری برا شوهرتم کن که یوقت بچه ننه و فضول نباشه
هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖