2777
2789
عنوان

یه سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 115 پست
کاش نگفته بودی بهش و کمتر میرفتی بابا همیشه میگه هر جا کمتر بری شانت بیشتر حفظ میشه

ولی من خیییلی کم میرم خونه شون ماهی ۱ بار یا نهااایت ۲ بار، این زیاده به نظر شما!؟ همین کارش باعث شده که اینقدر دیر به دیر میرم

میشه واسه گشایش تو مشکلم صلوات بفرستید🙏🏻❤💕
منم آدمی نیستم که پررو باشم بخورمو بریزمو بپاشم به موقعش استکون جمع میکنم میشورم بعد از غذا ظرفارو م ...

میدونم عزیزم درسته ایشون مادر همسرتون هستن احترامش واجبه و کار کردن براشون ثواب داره اما شما نوکر ایشون نیستی بنظرم این موضوع رو بیخیال نشو اینطور که معلومه ایشون فکرای دیگه ای در سر داره شما عروس اون خانواده هستی کاری هم انجام بدی لطف کردی اما هرگز طوری نباشه که حس کنه وظیفته 

پروفایل خودمم کپی نشه 😏❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن پس کمتر کن ،ب اندازه ،خودتو نکش ، وظیفه ات ک نیس منتها درحد معمولی کمک کن 

من خودم به موقعش کمک میکنم ولی اون از من یه چیز فراتر از اینا میخواد

کار کردن آخه حدی داره وقتی دختر داره چرا باید من همه کار هارو انجام بدم اینجوری حس میکنم ارزشم حفظ ن ...

من خودم فقط ظرف میشورم و سفره جم میکنم و میندازم

یه مدت حس کردم انگار ظرف شستنم شدع وظیفه دیگ ظرف هم نمیشورم تا دیگ چن وقت پیش رفتم ظرفشویی خیلی تشکر کردفهمیدم ب روال عادی برگشته هر از گاهی‌میشورم 

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
سیاست داشته باش کار کن چی میشه مگه 😁

سیاست یعنی کار کردن !؟ این چ سیاستیه آخه که با کار کردن طرف باید عزیز بشه

عزیزم توی اسلام هم اومده صاحب خونه وظیفه داره اجازه نده مهمان کار کنه و زحمت بکشه

همچنین مهمان هم وظیفه داره ک‌ کمک کنه

امما هروقت دیدی کسی ازت سوء استفاده میکنه واقعا برخورد کن !

من باید تا پایان سن ۲۵ سالگی به اهداف اولیه ام( تسلط به زبان اسپانیایی،مدرک آموزشگاه نقاشی و تحصیل دررشته نقاشی، به اتمام رسوندن سطح دو و ادامه سطح سه حوزه ) برسم ....برام دعا کنید ک ثابت قدم بمونم و پشتکار داشته باشم من باااااااید ۲۵ سالگی احساس کنم ک از خودم راضیم .در تاریخ ۱۷فروردین ۱۴۰۰ شروع کردم به رژیم و ورزش 🤞🏻 برام دعا کنید لطفا
بفرمایید عزیزم  نتونستم از همسرم میپرسم پاسختونو‌میدم طلبه هستم  همسرمم طلبه هستن

خدا خیرتون بده دوست عزیز موفق باشید ⁦❤️⁩

گلم اگه کسی گاهی نمازش قضا بشه نه از قصد چطور میتونه اونو جبران کنه ؟ 

دوم اینکه نزدیکی در ماه رمضان حرام هست؟ 

پروفایل خودمم کپی نشه 😏❌
کار کردن آخه حدی داره وقتی دختر داره چرا باید من همه کار هارو انجام بدم اینجوری حس میکنم ارزشم حفظ ن ...

سعی کن کمتر برو حق داری

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

کمتر برو ،زورم برگردک نتونه کارسنگین بده بهت ،واسه نهارشامم گاهی بمون ،مرتب نمون بعضی وقتا ی دوساعت بمون برگرد ک نهارم نخوری ک بخوای ظرف بشوری 

سیاست خیلی چیزاس این یک موردشه غذا درست میکنه برو بگو کمک  نمیخواین باور کن همین حرفای کوچیک باعث میشه عزیز بشی دیدم ک میگم

من در حد ظرف شستن و سرفه پهنو جمع کردن یا پذیرایی کمک میکنم اخه چرا من جوون باید بشینم تا یه پیرزن ب ...

اوایل نمیذاشتم گاهی جلوم خم و راست شه ولی الان اونقد برام گوشت تلخ بازی درآورده دلم میخواد مدام جلوم خم و راست شه دلم نمیاد دیگه براش کار کنم

خدا خیرتون بده دوست عزیز موفق باشید ⁦❤️⁩ گلم اگه کسی گاهی نمازش قضا بشه نه از قصد چطور میتونه اونو ...

عزیزم طبق ایه قران احل لکم لیله الصیام الرفث الی نسائکم نزدیکی با همسر حلاله

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

اتفاقا سیاست اینه ک طوری کار کنی ک کار کردنت به چشم بیاد

سالی یکبار غذا خونشون درست کن

دو بار درمیون ظرف بشور 

یکبار درمیون چای بریز 

نذار یه کارت ب روالعادی و تکراری و همیشگی باشه

گاهی ک پریودی بگو نمیتونم کار کنم

و کاری نکن ! 

همسرم روانشناسه اینارو اون یادم میده😂😂😂