2777
2789
عنوان

پیشنهاد عجیب ی خانم ب من!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2092 بازدید | 105 پست
بعد میگن میزان خشونت مردم آمریکا یا فلان جا زیاد شده مردم خودمونو تو خدا این همه خشم تو وجود یه آدم ...

بخدا دهنم باز موند وقتی دیدم جدی میگه

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی دیگه اخه از افتابه استفاده میکنه

از کنتور آب رو ببندی آفتابه بزاری😈😈😈

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
چه باحال😂😂😂😂😂😂😂😂😂

🤣😂😂ی ملیارد پولشه

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
فقط امضات جیگر😂❤

قربونت برم عزیزم😂😂😂⁦❤️⁩⁦❤️⁩

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
هه اونوقت به عنوان اینکه اسیدپاشی کردی میگیرنت میدونی حکمش چیه؟! بدتر از اعدامه...رو خودتم اسید میری ...

اره یادمه تو ی فیلم هم نشون داد

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
خدایه من یعنی تو ایران  اونجا مردا هم از یه زن بیشتره 😐 من برم بمیرم

دور ازجون اره بابا دیه زن ۲۵۰ ملیونه مرد ۳۶۰ ملیون جنین پسر ۳۶۰ جنینیم ک جنسش مشخص نی ۳۴۰ ینی ملوم نباشه زنی یا مرد دیت از ی زن بیشتره😂😂

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام
از کنتور آب رو ببندی آفتابه بزاری😈😈😈

واییییی مردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تو دیگه چقد خبیثی😐😂

آخه فک کردم تا شیلنگ هست کسی از آفتابه استفاده نمیکنه باید کاری کنی مجبور شه از آفتابه استفاده کنه که این به ذهن م رسید😁😁😁😁

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
نگفتی شوهرم  از شیلنگ استفاده میکنه نه آفتابه

ن دیگه تو شوک بودم فردا میرم بهش میگم😂😂😂😂

دور ازجون اره بابا دیه زن ۲۵۰ ملیونه مرد ۳۶۰ ملیون جنین پسر ۳۶۰ جنینیم ک جنسش مشخص نی ۳۴۰ ینی ملوم ن ...

واقعا خاک بر سر این قانوناشون😐

✋✋✋✋✋✋✋خاک

خاااک✋✋✋✋

یعنی جنینی که مشخص نیست از من بیشتره 😂😂😂😂