روشــــــناراد مدیر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6577 عنوان پیشنهاد عجیب ی خانم ب من!!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 105 پست بچه ها من 4ماهو نیمه خونه بابامم و الان تو مراحل شکایت و شکایت بازی نفقه و مهریه و تمکین..... هستیم.... بعد تند تند ابلاغیه میا منم میرم کافی نت میگیرم .... ی کافی نت جدید تو محله اومده ک امروز پیشش رفتم ....ی خانم بود و گف چرا مهرتو اجرا گذاشتی و خونتو ول کردی؟؟!منم گفتم چون تحمل نداشتم خلاصه گف عزیزم اگه شوهرت تمکین گرف برگرد سر زندگیت اگه دیدی درست شده زندگیتو کن اگرم حس کردی خیانت میکنه همچنان تو آفتابه اسید بریز دستشویی ک میره نابود شه!!!!منم فک کردم شوخی میکنه خندیدم یهو گف نخند جدی میگم ک دیگه نتونه هییییچوقت بهت خیانت کنه!!!! خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔 1400/01/22 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روشــــــناراد مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6577 بعد میگن میزان خشونت مردم آمریکا یا فلان جا زیاد شده مردم خودمونو تو خدا این همه خشم تو وجود یه آدم ... بخدا دهنم باز موند وقتی دیدم جدی میگه خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
یلداجوون عضویت: 1396/10/11 تعداد پست: 1654 خدایه من یعنی تو ایران اونجا مردا هم از یه زن بیشتره 😐 من برم بمیرم 😂😂😂😂
روشــــــناراد مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6577 برم تو آفتابه اسید بریزم بیام 😂😂😂😂😂 خیلی سم بود😂😂 خخخخ خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 کی دیگه اخه از افتابه استفاده میکنه از کنتور آب رو ببندی آفتابه بزاری😈😈😈 اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
afsoon1374 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 3913 چه باحال😂😂😂😂😂😂😂😂😂 🤣😂😂ی ملیارد پولشه میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11829 فقط امضات جیگر😂❤ قربونت برم عزیزم😂😂😂❤️❤️ از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
رویای__شیرین عضویت: 1400/01/10 تعداد پست: 2649 از کنتور آب رو ببندی آفتابه بزاری😈😈😈 تو دیگه چقد خبیثی😐😂
روشــــــناراد مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6577 هه اونوقت به عنوان اینکه اسیدپاشی کردی میگیرنت میدونی حکمش چیه؟! بدتر از اعدامه...رو خودتم اسید میری ... اره یادمه تو ی فیلم هم نشون داد خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
afsoon1374 عضویت: 1398/11/26 تعداد پست: 3913 خدایه من یعنی تو ایران اونجا مردا هم از یه زن بیشتره 😐 من برم بمیرم دور ازجون اره بابا دیه زن ۲۵۰ ملیونه مرد ۳۶۰ ملیون جنین پسر ۳۶۰ جنینیم ک جنسش مشخص نی ۳۴۰ ینی ملوم نباشه زنی یا مرد دیت از ی زن بیشتره😂😂 میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیهالسلام
روشــــــناراد مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6577 از کنتور آب رو ببندی آفتابه بزاری😈😈😈 واییییی مردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 اسید افتابه رو سوراخ نمیکنه؟🤐 نه اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
mome عضویت: 1397/06/06 تعداد پست: 25620 تو دیگه چقد خبیثی😐😂 آخه فک کردم تا شیلنگ هست کسی از آفتابه استفاده نمیکنه باید کاری کنی مجبور شه از آفتابه استفاده کنه که این به ذهن م رسید😁😁😁😁 اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
روشــــــناراد مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 6577 نگفتی شوهرم از شیلنگ استفاده میکنه نه آفتابه ن دیگه تو شوک بودم فردا میرم بهش میگم😂😂😂😂 خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
رویداد عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 8636 دور ازجون اره بابا دیه زن ۲۵۰ ملیونه مرد ۳۶۰ ملیون جنین پسر ۳۶۰ جنینیم ک جنسش مشخص نی ۳۴۰ ینی ملوم ن ... واقعا خاک بر سر این قانوناشون😐✋✋✋✋✋✋✋خاکخاااک✋✋✋✋یعنی جنینی که مشخص نیست از من بیشتره 😂😂😂😂