2777
2789
عنوان

پیشنهاد عجیب ی خانم ب من!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2093 بازدید | 105 پست
وای خدا😂😂😂شوهرامون پولدارنا

ما پولدار تریم😉😉

میشه واسه اینکه نی نی مو صحیحو سالم بغل کنم دعا کنید                                          یا کاشِفَ الْکَرْبِ عَنْ وَجهِ الْحُسَینِ اِکْشِفْ کَرْبى بِحَقِّ اَخیکَ الْحُسَیْنِ علیه‌السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابلاغبه هم لازم نيست از كافي نت بگيري با گوشيت ميتوني

اره از ثنا میبینم بعد مثلا مینویسع پیوست داره میرم کافی نت

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔
ن دیگه تو شوک بودم فردا میرم بهش میگم😂😂😂😂

چیشد دوستت ب شوهرت دوست شد اخه،؟؟ از رفت و امد زیادش ب خونتون ؟

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
افرین بهت😂😂خب بلدی توطئه چینی کنی😉

به شوهرم گفتم اگه روزی بهم خیانت کنی

اول یه بلیط به خارج کشور میگیرم

بعد خواب آور میدم بهت

بعد با سیم آهنی میبندمت ستون خونه

بعد آتیش ت میزنم

بعد فرار به خارج کشور

میگه حالا چرا با سیم آهنی میبندی میگم تا خوب بسوزی پلاستیکی زود آب میشه درمیری🤣🤣🤣🤣

همچین زن خطرناکی م من😁😁😁

با همه چی ش دارم میسازم 

تحمل خیانت ندارم😐😐😐

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
مگه شلنگ ندارید ک اون با آفتابه خودشو نابود کنه🤔🤔🤔😁

از اونجایی ک ما بسیاااار لاکچری هستیم از جفتشم استفاده میکنیم😂😂😂😎

خنده بر لب میزنم تا کس نداند حال من/ورنه این دنیا که ما دیدیم هیچ خندیدن نداشت💔💔💔

اون خانم یه روانیه به تمام عیاره و یه سادیسمی کامل اصلا به حرفش اهمیت نده

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !