2777
2789
عنوان

نی نی سایت سرزمینه عجایب🤣🤣🤣🤣

369 بازدید | 45 پست

یارو خواهرش ازدواج نکرده میگه من سالمم اگ من مردم شوهرم بره خواهرمو بگیره مردم عقل ندارن آره بروطلاق بگیر شوهرتوتقدیم خواهرت کن .پس هنوز هستن بی عقلایه سمی امثال شماها باعث خیانت هایه زیادی شدین .حتی با چند همسری هم موافقی چقدر توحقیری ک شوهرتو نصف میکنی

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

اخرشم به همه فحش داد تاپیک رو قفل کرد 😐💔

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خله طرف ؟؟؟؟؟ 😕😕😕😕

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
چی

ی زنه دیوونه ست تخته اش کمه نوشت ک وصیت میکنم بعدمرگم شوهرم باخواهرم ازدواج کنه گفته من سالمم بعدمرگم شوهرم باخواهرم ازدواج کنه ملت عقل ندارن بروتایپیکشوبخون

قصه این ها رو هم می خوری ؟ بی خیال شو کم فکرو خیال داریم ؟

❤ لا تنسی ذکرالله ❤ خدا را فراموش نکن ❤ روزی از حال دلم می شوی آگه صیاد ، که به کنج قفسم نیست به جزء مشت پری ، سال ها حلقه زدم بر در میخانه عشق ، تا به روی دلم از غیب گشودند دری

ی زنه دیوونه ست تخته اش کمه نوشت ک وصیت میکنم بعدمرگم شوهرم باخواهرم ازدواج کنه گفته من سالمم بعدمرگ ...

وا رد دادن مردم

گندشو درآوردن

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

احتمالا تاپیک قرارشد روز مادر برا مادرشوهرم طلابخریم رو خونده چون اونجا گفته بود مادرشوهرم سرطان داشت وصیت کرده بود بعداز مرگش دخترعمشو بگیره

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

احتمالا تاپیک قرارشد روز مادر برا مادرشوهرم طلابخریم رو خونده چون اونجا گفته بود مادرشوهرم سرطان داش ...

برگام خب پس روانیه عقل هم نداره