2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 83 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره خاک توسرش کنن..داداشم بابامو بخاطرش ول کرد اصلا دختره حالتیه نرمال نیس داداشمم دیوونه کرده خ ...

آمین 

زن داداش منم همینه داداش بدبخت من از محبت و از پول و از گردش و تفریح کم نذاشته همش فکرش پیش شکم زنشه  قید ماروهم  زد ولی الان چی؟ گذاشت رفت 

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

نه عزیزم نگو ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه اما شما رابطت رو با زندایی قطع کن منظورم رفت آمد نیست منظورم اینکه که گفتی میاد به شما همه چی رو میگه بهشون بگو دیگه میاد نگه هر چی باشه شوهرش دایی ته.گلم بخدا بسپارش و خودت رو بکش کنار

واسه سلامتی نی نی تو راهیم  صلوات مهمونم کنید

سلام به همگی

قصد نصیحت ندارم بخدا ولی من تو یک زندگی هستم که همسر قبلا طلاق گرفته فقط بخاطر خیانت خانمش با پسردایی همسر

هرچی زودتر بگید داییتون کمترضربه میخوره

به فکر ذهن پریشون اون مرد باشید توروخدا 

احساسی نباشید فقط و فقط درجریان بزاریدشون

همسرمن تازه داره میفهمه زندگی چیه هرچند6سال ازاون روزها میگذره

خداجونم حافظ خونوادم باش

منو نزنید 😁ولی شاید واقعن کمبودی داره😐😶

😐 اخه کمبود رو با دوست پسر نمیشه حل کرد 

باید بشینه دنبال منبع کمبود باشه🤦‍♀️

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
چی دیدی ازش

داداشم همه چیو فهمید ک بش خیانت میکنه بعد اونم گریه و زاریو الکی قرص خوردنو اینا که نه همش دروغه

بعد من حواسم بش بود ددداشم گف مراقب باش گوشی نگیره دستش

گوشی خواهرم ک بی خبر بودو گرفته بود دزدکی زنگ زد ب دخترعموش که برو بهش بگو تمام خطاتو خاموش کن

چون صداش به موش مردگی میخورد امااون موقع عادیم حرف زد..کثافته اشغال حالم ازش بهم خورد

ب داداشم گفتم

مایمالی کرد

الان همه میگن انگار یونس مریض شده مث قبلا نیس

دیگه منم فشار عصبی بهم وارد شده بود

کلا باهاشون قطع ارتباط کردیم ک نبینیمشون

یه ماه هرشب خواب زنیکه ج‌..نده رو میدادم

کثافطه

معجزه رخ خواهد داد...🌱
2790
2823
2791
2779