2821
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 83 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندایت خوب کاری میکنه خوشحال میشم وقتی یه زن به شوهرش خیانت میکنه ،چرا ما زنا همش خیانت ببینیم شوهر کثافت من با چند تازن ارتباط چتی داره الیته بیشترم داشت۶ باشه نمیدونم درد زجرآوری که به جون من انداخته 

گناه من سادگی بود .

غیر مستقیم به داییت هشدار بده ‌.

و زن داییت رو هم تهدید کن که اگر تموم نکنه همه چیو به داییت میگی اگر تموم کرد که هیچ نکرد بسپار به خدا یه روز رسوا میشه 

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
خیلی کاره به فامیل شوهر اعتماد کرده گفته

زندایی منم خیلی بهم اعتماد میکرد بچه بودم ولی همه حرفاشو بهم میگفت منم دلم براش میسوخت هیچ وقت حرفاشو به هیچ کس نمیگفتم یه جورایی انگار سنگ صبورش بودم

این چ منطق الکییه همه میگن تلفنی تلفنی خیانت خیانته چرا اسم الکی میزارید رو کار لجنتون میخاد خودشو گ ...

میبینمش چندشم میشه و انرژی منفی میده الانم واسه خود شرینی از روستا پدرش واسه مامانم ماست و دوغ اورده ممانمم انقد سادش داره واسه دعا خیر میکنه ک چه زن خوبیه زن داداشم

زندایت خوب کاری میکنه خوشحال میشم وقتی یه زن به شوهرش خیانت میکنه ،چرا ما زنا همش خیانت ببینیم شوهر ...

😕گناه مرد بی گناه چیه؟ حالا شوهر شما هرزه اس شوهر ایشون که ساده اس😔

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....

نونشو شوهرش میده ،حال و حولش و دوست پسرش میبره 

جالبه

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
2790
2823
2791
2779
2792