2821
2789
عنوان

خیانت

786 بازدید | 83 پست

خانما من گیر کردم خیلی ذهنم مشغوله از خیانت زنداییم با خبرم داییم تو کارخونه کار مکینه ۸ ساعت خونه نیس زنداییم داره بهش خیانت میکنه من چن بار مچشو گرفتم میگه بخدا فقط تلفنی باهاش حرف میزنم داییت بهم توجه نمیکنه میدونه ک من ادم ترسویم میترسم ک دعوا به پا بشه و چیزی نمیگم همه چیو بهم میگه و میگه فقط در حد تلفنیه و نمیرم پیشش ولی حس میکنم دروغ میگه .نمیدونم چیکار کنم در حدیم سیاستداره حتی اگرم ب کسی بگم باورشون نمیشه عذاب وجدان دارم ک هیچی نگفتم تاحالا 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم خیانت زن داداشمو دیدمو گفتم بعدشم حالم ازش بهم میخوره

گه خورده بخواد سیاست بازی دراره..جرش میدم..جرعتم نداره بااینکه ازش کوچیکترم..کلنم ازش دوری میکنم ...فک میکنم نجسه

معجزه رخ خواهد داد...🌱

وقتی پایین و زنداییت با هم پیش شما هستن

به دایی بگو دایی بیشتر به خانوما برس الان زمونه بد شده خیانت زن و مرد نمی‌شناسه

بزار هم زنداییت یکم بترسه هم داییت شاخکاش تیز بشه

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم

شما پا تو از این مسائل بکش بیرون...

من خودم خانمی میشناسم داره خیانت می کنه...اوایل در مورد عواقب کارش بهش گفتم

دیدم حرف خودشو میزنه 

و حق به جانبه...

چون شوهرش سرش هوو آورده..اونم دو بار و همچنین یک بار هم صیغه کرده یعنی 4 زن..در آن واحد...

میگه پس منم حق دارم هر کار دلم بخواد انجام بدم...

لایک نکنین. سپاس.....
منم خیانت زن داداشمو دیدمو گفتم بعدشم حالم ازش بهم میخوره گه خورده بخواد سیاست بازی دراره..جرش میدم ...

امان  از زن داداش ها

آبجی

خدایا دلت میاد؟ دل مهربونم  هنوز فکر دلیه که دلم شکسته.....
وقتی پایین و زنداییت با هم پیش شما هستن به دایی بگو دایی بیشتر به خانوما برس الان زمونه بد شده خیان ...

آره این کار خوبیه

#سخن_سلطان من را از من بخواه و در من، نه پشت نقابی زیبا یا در لباسی مجلل، هر آنچه که هستم را دریاب، شاید در تنهایی زشت من خدایی بود زیباتر از نقاب و لباس مجلل. تتلیتی اعظم قدیمی

نمیدونم چی بگم

اگه‌ نتونی ثابت کنی دردسر میشه

اما اگه بتونی ثابت کنی با مدرک معتبر 

اونوقت میشه یه کاری کرد

به شما ربطی نداره من کی ازدواج میکنم🙄به شما ربطی نداره من کی بچه دار میشم🙄به شما ربطی نداره جنسیت بچه من چیه🙄به شما ربطی نداره من‌دلم دختر میخواد یا پسر🙄به شما ربطی نداره من بچه دوم میارم یا نه🙄به شما ربطی نداره اسم بچه ی من خوبه یا بد🙄به شما ربطی نداره چرا طلاق گرفتم🙄به شما ربطی نداره من چی میپوشم🙄 اینه توالت مردم نباشید! اگه چاق شدن،لاغر شدن،پیر شدن یا هر چی شاید باورتون نشه ولی توالتشون اینه‌ داره و لازم نیست شما جیزی بگی😏توی تاپیک هام تجربه شخصی خودم از کنترول تنبلی تخمدان رو نوشتم.کاش ما ایرانیا یاد بگیریم خونه زن حامله و زنی که بچه تا ۳ سال داره نریم🙄ما زنا باید یاد بگیریم خیانت به ذات ادم برمیگرده نه رفت امد با سایر خانم ها😑اینجا ۹۰ درصد زنا توهم دارن که همه عالم و ادم دنبال شوهراشونن😏مال خودت تحفه😐.یک زن مدرن و موفق در این دوران  چندین نقش‌داره:۱.زن بودن ۲.فرزند بودن  ۳.همسر بودن ۴.مادر بودن  ۵.شاغل بودن  ۶.محصل بودن... وقتی میام نی نی سایت میبینم زنان مملکتم هیچ تغییری نسبت به دهه های ۲۰‌و ۳۰ نکردن!!! با همون طرز فکر ،با همون رفتار،‌با همون برخورد،با همون عقل،با همون‌عادات،با همون خرافات.،همون ‌خود کم‌بینی، همون وسیله برای مردان،همون زنان علیه زنان......فقط یه برچسپ فوق لیسانس خوردن و لباساشون عوض ‌شده..تو نی نی سایت اگه عروس مظلومی نباشی یعنی دریده ای..اخه اینجا همه عادت کردن برده باشن‌،،پس‌ فقط ‌برده های‌ سربزیر تایید میشن...تاپیک‌های جنسی مخصوصن اونایی که رخت و خواب پهن میکنن فورن گزارش میزنم چون اینجا سایت پ..نیست ،ما هم ماما تشخیص بکارت نیستیم...بچه ببینم‌تو سایت گزارش‌ میزنم..چون جاش اینجا نیست
داییمو میبینم دلم به حالش میسوزه خسته و کوفته برمیگرده این طرفم زنش داره خیانت میکنه داییم خیلی سادس ...

خداپشونده بپوشون....

چیزی دیدی ندید کن....

زنداییم خیانت کرد

الان سه تابچه ازداییم داره 

پروهم هس بیخیال

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

خیانتا از همین تلفنی حرف زدن شروع میشه

بعد درد دل کردن ،بعد دیدار ،بعد رابطه،بعد رسوایی🤗

عشق های واقعی پیدا نمیشن، ساخته میشن💜...همسرم مکمل ارامش زندگیمه❤️⁩ای آن که دوست دارمَتَ اما ندارمَتَ...جایت همیشه در قلب من درد میکند🌟من دوست دارم بگم ویتامین۳۰ تو بگو ویتامین ( ث یا c) کاری به ویتامینای من نداشته باش 😌
2790
2823
2791
2779
2792