2777
2789
عنوان

هوش و گوش

64 بازدید | 4 پست

دوستان من میخوام هوش و گوشم بره بالاتر{میخوام برم کاری رو یاد بگیرم و باید اینطور بود و هوش و گوش داشت} همچنین مثلا یه نفر چیزی میگه یا کاری رو تماشا میکنم کمی دیر میگیرم و متوجه و میفهمم اون کار و سرعت پردازش مغزم پایینه همچنین مثلا زمان دانشگاه کتابا و اینارو عادی مثل بقیه یاد میگرفتم اما تو کار عملی دیر میگیرم و چه ثبت اون چیزها تو حافظه مشکل دارم

واقعا ممنون میشم راهنمایی کنین  

بازي هاي فكري

جمله متن حفظ كن و بعد ار چند ساعت سعي كن به ياد بياري

رياضي حل كن بازي با اعداد

به دستان خدا خيره شدم معجزه كرد/ لطفا براي سلامتي من صلوات بفرستيد تشكر

منم تو حساب و کتاب خیلی خنگم سریع دستپاچه میشم😔

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم تو حساب و کتاب خیلی خنگم سریع دستپاچه میشم😔

نه بحث حساب کتاب نیست گفتم که تو زمان دانشگاهو مدرسه مشکلی نداشتم کلا تو کار عملی اینطورم کتاب و اینا رو خوب یاد میگیرم و ثبت تو حافظه اما مثلا یه نفری کاری رو توضیح بده و حرف بزنه یا یادگیری یه کار عملی مشکل دارم

نه بحث حساب کتاب نیست گفتم که تو زمان دانشگاهو مدرسه مشکلی نداشتم کلا تو کار عملی اینطورم کتاب و این ...

خوب میتونی در حال توضیح دادن ازش فیلم بگیری و برا خودت تکرار کنی

یا اینکه حرفایی که میگه رو بنویسی

نوشتن باعث میشه زودتر مطالب و حفظ کنی

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘