دوستان من میخوام هوش و گوشم بره بالاتر{میخوام برم کاری رو یاد بگیرم و باید اینطور بود و هوش و گوش داشت} همچنین مثلا یه نفر چیزی میگه یا کاری رو تماشا میکنم کمی دیر میگیرم و متوجه و میفهمم اون کار و سرعت پردازش مغزم پایینه همچنین مثلا زمان دانشگاه کتابا و اینارو عادی مثل بقیه یاد میگرفتم اما تو کار عملی دیر میگیرم و چه ثبت اون چیزها تو حافظه مشکل دارم
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
نه بحث حساب کتاب نیست گفتم که تو زمان دانشگاهو مدرسه مشکلی نداشتم کلا تو کار عملی اینطورم کتاب و اینا رو خوب یاد میگیرم و ثبت تو حافظه اما مثلا یه نفری کاری رو توضیح بده و حرف بزنه یا یادگیری یه کار عملی مشکل دارم
نه بحث حساب کتاب نیست گفتم که تو زمان دانشگاهو مدرسه مشکلی نداشتم کلا تو کار عملی اینطورم کتاب و این ...
خوب میتونی در حال توضیح دادن ازش فیلم بگیری و برا خودت تکرار کنی
یا اینکه حرفایی که میگه رو بنویسی
نوشتن باعث میشه زودتر مطالب و حفظ کنی
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘