دوستان من میخوام هوش و گوشم بره بالاتر{میخوام برم کاری رو یاد بگیرم و باید اینطور بود و هوش و گوش داشت} همچنین مثلا یه نفر چیزی میگه یا کاری رو تماشا میکنم کمی دیر میگیرم و متوجه و میفهمم اون کار و سرعت پردازش مغزم پایینه همچنین مثلا زمان دانشگاه کتابا و اینارو عادی مثل بقیه یاد میگرفتم اما تو کار عملی دیر میگیرم و چه ثبت اون چیزها تو حافظه مشکل دارم
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
نه بحث حساب کتاب نیست گفتم که تو زمان دانشگاهو مدرسه مشکلی نداشتم کلا تو کار عملی اینطورم کتاب و اینا رو خوب یاد میگیرم و ثبت تو حافظه اما مثلا یه نفری کاری رو توضیح بده و حرف بزنه یا یادگیری یه کار عملی مشکل دارم
نه بحث حساب کتاب نیست گفتم که تو زمان دانشگاهو مدرسه مشکلی نداشتم کلا تو کار عملی اینطورم کتاب و این ...
خوب میتونی در حال توضیح دادن ازش فیلم بگیری و برا خودت تکرار کنی
یا اینکه حرفایی که میگه رو بنویسی
نوشتن باعث میشه زودتر مطالب و حفظ کنی
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘