2777
2789
عنوان

از روی بچه هام خجالت میکشم

818 بازدید | 35 پست

بهترین و خاطره انگیزترین سالای عمرشون تو دعواهان و شوهرم گذشت

چه خاطرات بدی از کودکی خواهند داشت

خدا لعنت کنه شوهرمو بهترین سالای جوونیم تو فحش و کتک کاریاش گذشت

چند وقته با بچه هام اومدم قهر خونه پدرم

ازبچه هام خجالت میکشم پرخاشگر و عصبی شدن خودمم بخاطر افسردیگم بدتر حالشونو درک نمیکنم و کتکشون میزنم😔

بیچاره پسرم دیگه همه چیو میفهمه

بمیرم براش سال دیگه با چه دلی میخواد مدرسه بره😢

تو روخدا برامون دعا کنین

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

شوهرت اعتیاد داره؟ 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره بچه ها که قربانی اشتباهات بزرگترا میشن😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خانم محترم، کم سن نیستید و تحصیلات هم دارید، خودتونم ک عذاب وجدان میکشید، از همین الان کتک زدن یا ترسوندن بچه هاتون رو ترک کنید

شما بزرگترین حامی اونا هستید، نباید ازتون بترسن و تنها تر بشن

الان خودتم تحت فشاری .قصدت طلاقه؟ 

نمیدونم دیگه خودمم کم آوردم نه شهامت طلاق دارم نه توان ادامه

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

منم بچه بودم درگیر دعوای مامان بابام بودم 

الان بزرگ شدم درکیر دعوای داداشو زن داداشم

بعد لابد درگیر دعوای خودمو شوهرم

اعصاب واسم نمونده نکن اینجوری با بچتون به خدا خودمو میبینم که میگم یه ادم خنثی شدم و بی حس

نه.فقط اعتیاد نداره بقیه چیزا رو داره همه رو

یعنی راهی نداره بره مشاوره یا دارو مصرف کنه رفتارش درست بشه؟ هدف هر دو تاتون طلاقه؟ 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

سریع عوض شو،سریع

تا دیرتر نشده.رو ذهن خودت کار کن و اینکه هیچ چیزی ارزش عصبانی شدن نداره رو هر لحظه به یاد بیار.

هیچ انسانی در خور کتک نیست و هیچ انسانی حق نداره دست رو انسان دیگه بلند کنه.

نی نی ها یهو خودشونو موقع شیرخوردن یا بازیگوشی توی بغل،هول میدن به عقب، مواظب باشین مثلا پشت سرشون دیوار یا مبل نباشه.نی نی هم مثل ما تشنه میشه بهش آب بدین.انگشت مکیدن بچه علاوه بر نشانه ی گرسنگی نشانه ی تشنگی هم هست چون به کمک انگشت توی دهنشون آب تولید میکنن،پس آب بدین به نی نی، دندونی یه جنس نرم و یه جنس تقرییبا نرم بخرین و همیشه توی بشقاب پلاستیکی یا جایگاه خود دندونی، روی زمین بذارین تا بچه هروقت خواست راحت برداره.موقع دندون دراوردن غذا نمیخورن و نق نقو میشن.پس درکشون کنیم چون به اندازه کافی نی نی خودش درحال اذیت شدن هست.اینجورمواقع مایعات مثل شربت شیرین خونگی مثلا شربت البالو، به و ... بدین، برای از پوشک گرفتن عجله نکنین اصصصصلا حتی ممکنه چندین ماه توضیح بدین تا دلش بخواد و سن و درکش برسه تا واقعا اون کاری که شما میخواین رو انجام بده،مثلا سرپا نشینه اصلا و هیچ روش و وسیله هم قبول نکنه.اگه دیدی صبرت کم شده و بعد از ده بار تذکر و حرف و ۱۰۰بار آموزش، داد میزنی ،دوسه تا برنامه تفریح و رفت و امد بذار.اگه تغییری نکردی برو دکتر و قرص ضعیف بخور،تا کلا بدنت ریلکس بشه.بچه دو الی ۳ ماه قبل از ۳ سالگی،الکی گاز نمیگیره، دندون آسیاب درمیاره و میل به گاز گرفتن چیزی داره پس دندونیاشو که از داروخونه خریده بودی بشور استریل کن بذار تو لیوان بذار پایین ترین طبقه یخچال و بهش بگو این برای شماست که گاز بگیریش( وگرنه بچه بی تربیت و گازگیر نیست،ولی وقتی هی بگیم گگاااززز نگیر ،بی تربیت،،،،،،،اونم تو ذهنش درج میشه یه بچه ی بی تربیت گازگیره و باید به همین کار ادامه بده

اینکه بچه طلاق بشن خیلی بهتر از اینکه به عمر پیش یه ادم سمی زندگی کنن و آرامش نداشته باشن و کله روحیشون ضربه بخوره مطمعنا وقتی بزرگ بشن تاثیر همه اینا تو زندگیشون هست.اینکه اشتباه کردی اشکالی نداره ولی اینکه زندگی چند نفر دیگه بجز خودتم تباه میکنی اشتباهه و خودخواهی محضه

خانم محترم، کم سن نیستید و تحصیلات هم دارید، خودتونم ک عذاب وجدان میکشید، از همین الان کتک زدن یا تر ...

پست اول تاپیک رو درست خوندین؟

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش