روز تولدم گوشیشو خاموش کرد و حتی نگفت تولدت مبارک!اما من روز تولدش کیک گرفتم کادو خریدم و سوپرایزش کردم شاید بگین چقد احمقی اره من احمقم علاوه بر احمق بی عرضه هم هستم که نتونستم قلبمو قانع کنم که دیگه عاشقش نباشه
خاک تو سر من خاک تو سر من همین
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
واقعا هم خاک بر سرت .وقتی خودت برای خودت ارزش قاعل نیستی از نره خر چه انتظاری میتونی داشته باشی
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
انقدر خودخوری نکن تولدت مبارک ،تو از بس مهربونی و تحت تاثیر احساساتت اونکارارو براش کردی دستت درد نک ...
🥺🥺🫂
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚
وقتی چیزی یا کسی برای آدمی مضر باشه کائنات آنقدر اتفاق پیش میاره که اون چیز یا شخص ضربه بخوری تا ولش ...
تاحالا از این دید بهش نگاه نکرده بودم