علی مطهری در کلاب هاوس: 🔹اگر کسی کنار دریا تحریک نمی شود بیمار است. 🔹خدا خواسته ما تحریک شویم؛ مرد باید تحریک شود. 🔹اینکه جوان ما با دیدن دست یک خانم تحریک می شود، خوب است. 🔹الان در اروپا مشکل دارند با این مسئله و تحریک نمی شوند. مردها تحریک نمیشوند و زنها رو میآورند به مردهای آفریقایی! 🔹تعدد زوجات بسیار حکیمانهست. چون زنان آمادهی ازدواج از تعداد مردان بیشتر است و نباید حق ازدواج کردن را از زنان گرفت. 🔹تساوی حقوق زن ومرد به معنای تشابه حقوق آنها نیست. 🧐🥴
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
19:51:43❤ ۰۰/۰۳/۰۲ حریر کاغذی....برف روی شیروانی .....تاب مژگان سپید .... میدانی ماندنی باشی یا رفتی ، خیالی بی نظیر باشی یا رویایی شیرین مثل قند در دلم آب شدی شیرینیش از آن هایی است که حتی اگر روزی نمانی باز هم خاطره میشود و لبخند، از همان هایی که خودت میدانی ،تو رفیق روزهای زرد و صورتی من بودی و هستی....میخواهم بماند به یادگار این حبه قند آب شده در دل. حتی اگر روزی رودابه تازه ای برای دلت یافتی که شیفته ی برف هایت🤍 برق چشمانت و دنیاییت شود ... این را بدان دلم همیشه برایت خواهد تپید در همین حوالی تا ابد #دل_یار 💛
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹
خدا علی مطهری که این چرتوپرتارو گفته حتما شتر مرغ کن
😁😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
گویا تو آب شرب آقا علی کسی الکل ریخته یا بنده خدارو بخوری کردن وگرنه این حجم از مزخرف گویی در حالت ...
اره بخدا 😂😂