2777
2789

من با یکی در حال آشنایی بودم یکسال، بعد این اقا اواسط آشنایی ازدواج کرد و نگفت، من با پیج فیک چند تا از اقوامشون رو دنبال میکردم، و لایو روز عروسی این آقا رو خیلی خیلی اتفاقی دیدم،بعد ھم بھش گفتم و دعوامون شد آخہ سہ ھفتہ قبل از عروسی رفتیم با ھم پیتزا خوردیم، یہ ھفتہ قبل از عروسیش تولدش بود،،من براش کادو گرفتہ بودم اومد گرفت،  روز عروسیس کہ بعد از دیدن لایو بھش گفتم بھم گفت عاشق زنمم بھترینہ ، من کہ بہ عشقم رسیدم و تو برو یہ فکری بہ حال خودت بکن، من خیلی بھش خوبی کردم ولی کور بود،دو تا ازدواج ناموفق ھم این آقا داشتہ و بہ گفتہ دیگران خودش مقصر نبودہ زیاد، البتہ باباش اینطور میگفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه سوال چرا هنوز پیگیرشی؟؟؟ وقتی رفته یعنی دلش نمیخواسته شمارو به زور که نمیتونست باهات ازدواج کنه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

وا 😳 چه عوضی بوده نکبت

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

با این چیزایی که تو گفتی همون بهتر که رفت چن سال دیگه میفهمی 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
وا 😳 چه عوضی بوده نکبت

اونوقت این خانم که با مرد زن دار تا یکهفته قبل عروسی بوده نباید بهش چیزی گفت؟

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت