2777
2789
عنوان

آیا کسی کہ میذارہ میرہ، عاقبت بہ خیر میشہ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست
با این چیزایی که تو گفتی همون بهتر که رفت چن سال دیگه میفهمی 

ولی اون خوشبخت شد، اون عوضی دو تا طلاق ھم داستہ قطعا این بار دخترہ رو خوشبخت میکنہ و خودش ھم بار آخر گفت خوشبختم و عاشق زنمم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی شمایی که با مردزن دار تا هفته قبل عروسی بودی ....بیچاره اون زن

خوشبخت شد، اون عوضی دو تا طلاق ھم داستہ قطعا این بار دخترہ رو خوشبخت میکنہ و خودش ھم بار آخر گفت خوشبختم و عاشق زنمم

اونوقت این خانم که با مرد زن دار تا یکهفته قبل عروسی بوده نباید بهش چیزی گفت؟

من فک کردم نمیدونسته طرف یکی دیگه رو دوس داره

فک کردم پسره یهو ازدواج کرده⁦☹️⁩

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
خوشبخت شد، اون عوضی دو تا طلاق ھم داستہ قطعا این بار دخترہ رو خوشبخت میکنہ و خودش ھم بار آخر گفت خوش ...

استارتر تو میدونستی که اون آقا نامزد داره و اومده سمت تو و باهاش ادامه دادی؟آخه واقعاً چرا؟😳

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی..........                                                               اگه توی یه کشوری،درآمدِ یه ناخن کار بیشتر از یه معلمه،به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست،،،،به این معنی هست که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا  مغزِ خالیشون........                                                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم     اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم           پس یه لطفی در حقمون بکن،اگه دوسمون داری  زیاد ناز نکن🖤..........‌                                                                                                  🌨️⁩ اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩
اونوقت این خانم که با مرد زن دار تا یکهفته قبل عروسی بوده نباید بهش چیزی گفت؟

عزیزم من اصلا نمیدونستم بہ من نگفتہ بود عوضی، من لایو عروسیشو روز عروسیش با پیج فیک از اینستا یہ فامیلاش دیدم

برو دوباره بخون عزیزم

خوندم واقعا متاسفم 😔

استارتر تو میدونستی که اون آقا نامزد داره و اومده سمت تو و باهاش ادامه دادی؟آخه واقعاً چرا؟😳

عزیزم من کہ نمیدونستم، بہ من نھدتہ بود، من روز عروسیش از طریق لایو یہ فامیلاش اونم با پیج فیک فھمیدم

عزیزم من کہ نمیدونستم، بہ من نھدتہ بود، من روز عروسیش از طریق لایو یہ فامیلاش اونم با پیج فیک فھمیدم

آهان پس درست متوجه شدم

واقعاً متاسفم ولی چاره ای جز فراموش کردن نداری

چطور تو یک سال نفهمیدی قصدش چیه؟نمیشه که دم از عشق بزنه یهو بره.واقعا متاسفم عزیزم 😪

عزیزم ، سہ ھفتہ قبل عروسیش با ھم رفتیم رستوران، یہ ھفتہ قبل عروسیش ھم تولدش بود اومد کادو گرفت، من بھش شک داشتم، خیلی قسمش دادم کسی تو زندگیتہ؟داد میزد میگفت چرا تھمت میزنی و قھر میکرد، بعد در حالیکہ آقا پنج ماہ بود عقد کردہ بود

عزیزم اصلااااا خودتو ناراحت نکن حیف سلامتیته. برو خدارو شکر کن، همچین ادمیو میخاستی چیکار؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

استارتر شرایط سختی داری درکت میکنم منم یه روز  بعد از اینکه کادو تولدشو دادم بهم زد باهام گفت هیچی فرضم نکرده و هر حرفی که بهم زده حالش خوب نبوده

هیچچ نکته ی مثبتی نداشت منه ساده دلم به چهارتا حرف الکی خوش بود فقط 

یه ماه بعد مادرش براش رفت خواستگاری دوستم فالو دارش استوریاشو نشونم میداد گفتم نفرست بدام ولی باز دیشب تعریف میکرد استوری گذاشته جوری که حلقه اش معلوم بشه مخصوصا هههه 

اینجور آدما خیر ببینن یا نبینن به حال ما فرقی نداره بدبخت عالمم بشه حالت خوب میشه؟!!

از خدا بخوا فقط حالتو خوب کنه

اسی جان تو رابطه تو تموم کرده بودی قبلش اینهمه خودت کوچیک و بی ارزش و ی موجود مورد سو استفاده نبین برو یذره رو عزت نفس ات کار کن وگرنه تا پنجاه سالگی هم هیچ پسری باهات نمیتونه بمونه شرط اول تو ازواج خوب عزت نفس ع ک تو نداری و آدم هارو فراری میدی 

2790
2778
2791
2779
2792