2777
2789
عنوان

عوارض زایمان طبیعی بدون درد

4380 بازدید | 71 پست

سلام خانما

من هفته ۲۹ ام و سزارین میخواستم از طبیعی خیلی میترسم

دکترم انتخاب نوع زایمان رو به انتخاب خودم گذاشت ولی بهم گفت داری اشتباه میکنی و یه بار زایمان طبیعی بدون دردو امتحان کن.

اونایی که تجربه دارن از زایمان طبیعی اپیدورال میشه بهم بگین از خوبیا و بدیاش!

و یه موضوع دیگه من تو بارداری یبوست گرفتم و بیرون زدگی پیدا کردم که باوجود خوب شدن یبوستم بیرون زدگی هنوز هست به نظرتون با طبیعی اون بدتر نمیشه؟

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر میشه و اینکه

کلا زایمان طبیعی چه با درد چی بی درد رو قبول ندارم

عزیزم چه سزارین چه طبیعی درد دارن

تو درد طبیعی رو باااااید بکشی

همون لحضه 

کلا سزارین رو ترجیح میدم

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕

یه چیزی بهت میگم بعد تصمیم‌بگیر

خوش زا بودن یا بد زا بودنو دقیقا وسط پروسه زایمان میفهمی ک دیگ دیره

دوم اینکه ۱۳ساعت درد کشیدم خیلی خیلی اذیت شدم هر نیم‌ساعت معاینه و.....۴سانت فقط باز شدم‌تا اونجا ک میدونم زایمان بدون درد از ۵ یا ۷ سانت ب  بعدامپول میزنن.

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

یقینا طبیعی بهتره از همه لحاظ

اما اون موردی که گفتین احتمالا بدتر بشه

اگر وسط بحث کردن دیدین دیگه ریپلای نکردم و پیامتون بی جواب موند بدونید که واقعا ارزش پاسخگویی و بحث ندارین🌹تنها زمان غروب خورشید اشعه بنفش به سطح صفر میرسد⛅یعنی میتوانی به نورش خیره شوی بدون آنکه چشمانت تار شود... تازه فایده هم دارد! 💜تو💜 غروب خورشید بودی که فایده کرد برای چشمایم...که خیره میشدم و برای لحظاتی از دیدنت لذت میبردمحال که آن غروب مه گرفته تمام شد و شب فرارسید در میان ستارگان می‌جویم صبرمیکنم تا طلوعی دیگربرای تو شاید ان هنگام آنجا نباشم شاید درمیان شب وستارگانش تمام شده باشم اما باز طلوع کن⛅💜این طلوع تو میتواند هرگز پایان نیابد و کسی جز من بخت دیدن ان نور کم رنگ لاجوردی را نداشته باشدچه زیبا تمام میشود دنیایی که غروبی از روی سعادت دیده باشد... "________❤️ همه ی من تا ابد این قلب از آن تو خواهد بود❤️

من بمیرمم حاضر نیستم سزارین بشم و طبیعی رو انتخاب کردم.

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 
اینجا خیلی بد میگن از طبیعی ..من خودمم دوتا طبیعی زایمان کردم ولی اصلا به بدی ای که اینجا میگن نیست. ...

به نظرتون فشار نمیاد به اون ناحیه بیرون زدگیم بدتر شه؟ 

میگم اگه قرار باشه بعدا برم زیر تیغ جراحی برا درست کردن عوارض طبیعی خب همین حالا سز بشم که بهتره

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  

من خودم زایمان طبیعی بدون درد داشتم. نکته مهم این نوع زایمان اینه که بعدش راحت و زود از جا بلند میشی. درد سزارین بعد از  زایمانته که تا چهل روز درد ادامه پیدا میکنه. اصلا نترس عزیزم زایمان طبیعی فکرش از خودش ترسناک‌تر.