2777
2789
عنوان

عوارض زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 4380 بازدید | 71 پست
نه طبیعی اپیدورال برای من که خیلی خوب بود من تو خونه دردامو کشیدم شاید باورتون نشه ولی وقتی رفتم بیم ...

دست راستت رو سر من

حتی تو این تاپیکم یه دوستمون میگه بده یکی میگه خوبه

نمیدونم چه کنم  

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  
عزیزم چرا داری خودتو گول می زنی اینا همه عوارض طبیعیه مخصوصا کشادی

خیر عزیزم از عوارض خود بارداریه نه زایمان طبیعی

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو حرف دکتر که هم سوادشو داره هم علمش هم تجربه ش بیشتر قبول داری با حرف کوچه بازاری اینجا که نه ...

الان منظورت چیه؟؟حرف کوچه بازاری؟؟؟

😐😑

نشنیده میگیرم عزیزم...ما فقط داریم تجربه هامونو در اختیار اسی قرار میدیم تجویز که نکردیم. 

مودب# باشیم 

عزیزم من خالم ۳ بار سزارین کرده هیچ مشکلی نداره

اما مادرم ۲ بار طبیعی زایمان داشته

نمیتونه ادرارشو خیلی نگه داره و بعد اونم عمل زیبایی کرده و بازم چقدر عوارض دیگه و همیشه هم از خاطرات بد طبیعیش میگه

اگر افتادگی مثانه از عوارض بارداریه چرا خاله ی من یا اونایی که سزارین کردن این مشکلو نداشتن؟

ب نظرم تصمیم با خودته ولی خودتو گول نزن

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
تو حرف دکتر که هم سوادشو داره هم علمش هم تجربه ش بیشتر قبول داری با حرف کوچه بازاری اینجا که نه ...

من اطرافیانم همه سزارین بودن حتی مامانم و همشونم راصی ان برا همین همیشه میگفتم سز و مطمئن بودم. به خاطر حرف دکترم که خیلی بهش اعتماد دارم از دیروز تا حالا دو دلم

عزیزم من تا حالا فعالیتم زیاد بوده منظورم پیاده روی و پله است ولی ورزش نکردم به نطرتون دیر نیست برا ...

نه دیر نیس شما هنوز خیلی وقت داری

چون باید هفته های اخر ورزش کنی

از ۳۵ هفته ب بعد

حتماااا روزی یساعت پیاده رویی کن حتما

از ۳۷ هفته هرروز نیم ساعت ورزشهاتو انجام بده پیاده رویتم بیشتر کن

چن روز ب زایمانت هرروز شده روزی دوبار دوش اب گرم بگیر

زیر دوش قر بده

رو صندلی برعکس بشین

روز زایمانت سریع نرو بیمارستان 

چون هیچ کمکی بهت نمیکنن 

فقط اذیتت میکنن

سعی کن تو خونه درداتو تحمل کمی اگر مشکلی مثه خونریری یا پاره شدن کیسه اب نداشتی

دردات سه دقییه یکبار شد برو بیمارستان

حین درد هاهم دراز نکش ورزش کن 

خیلب موثره

وقتی درد نداری میتونی استراحت کنی

در اخر میتونی از روشهای بی دردی استفاده کنی

من تا رفتم بینارستان هفت سانت بودم

گفتم بی دردی میخام

امپولو زدن ب نخاعم

کاملا بی حس شدم

بدون کوچکتری دردی هم بچمو گذاشتن بغلم

ان شالله زایمان خوبی داشته باشی

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
یه پیشنهادی که به همه میکنم و خودم خیلی راضیم اینه که هفته های اخر بارداری و موقع درد زایمان از توپ ...

قیمتش چنده گلم این توپا؟

همون توپ پیلاتسه؟

عزیزم من خالم ۳ بار سزارین کرده هیچ مشکلی نداره اما مادرم ۲ بار طبیعی زایمان داشته نمیتونه ادرارشو ...

اولین باره میشنوم گشادی و افتادگی از عوارض زایمانه !!!!! خودشونو گول می زنن 

عینه دوستای من الان تازه بعده ۵ سال یکی یکی داذن رو می کنن

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
آره گلم

منم راستش تا همین دو سه هفته پیش هم درد داشتم هم حس بیرون زدگی قسمت مقعد ولی بهتر شدم بعد زایمانم به خاطر  درد بخیه هام دکتر م برام پماد فیبرولایزین و بتامتازون تجویز کرد گفت قسمت مقعد هم خوب میکنه منم تا الان هنوز استفاده میکنم خیلییی پماد خوبیه گرونه ولی آبه رو آتیش😉

اولین باره میشنوم گشادی و افتادگی از عوارض زایمانه !!!!! خودشونو گول می زنن  عینه دوستای من ال ...

بیخیال عزیزم ما سعی کردیم توضیحات لازم رو بدیم دیگه موقعه زایمان متوجه میشه کی درست میگفت

در تاریخ💖 ۱۸ اسفند ماه۹۹💖 یه بی بی چک تو خونه داشتم گفتم شانسی بزنم ببینم چیه که دیدم بههههله مثبت شد😍😍۱درصد هم فکرشو نمیکردم...💁خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دونستی💕
به من گفتن بهت آمپول میزنیم بدون درد زایمان کنی ولی نامردا نزدن انقدر بهم فشار اومد استخون دنبالچم ز ...

وای بمیرم...

الهی خیر نبینن 

آره متاسفانه برا زایمان طبیعی گیر ادمای بی وجدان بیوفتی در عذابی