2777
2789
عنوان

عوارض زایمان طبیعی بدون درد

| مشاهده متن کامل بحث + 4380 بازدید | 71 پست
یعنی گول دکترو نخورم    

ببین من تو گروه دوستام ۲۳ نفریم که ۱۹ نفر طبیعی زایمان داشتن و بشدتم سینه چاک طبیعی بودن الان بعد ۲ تا زایمان و ۴-۵ سال گذشته هی ریز ریز دارن مشکلاتو رو می کنن افتادگی رحم ، گشادیو... اکثرانم ببمارستانای خصوصی خوب 

دوستان نظرمو گفتم ریپلای نکنید لطفا تو کامت جدا نظراتتونو وبت کنید

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 
من خودم زایمان طبیعی بدون درد داشتم. نکته مهم این نوع زایمان اینه که بعدش راحت و زود از جا بلند میشی ...

من فردای سزازین بلند شدم و تا ۵ روز کاملا سرپا بودم

اردیبهشتی 😍مادر دو گل پسر 💋🎀میشه برای حاجت رواییم یه صلوات مهمونم کنید؟؟؟خدا کمکم کنه به ارزوم برسم؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تجربه زایمان بدون درد اسپاینال دارم اگر سوالی داشتی میتونم کمکت کنم

عزیزم من تا حالا فعالیتم زیاد بوده منظورم پیاده روی و پله است ولی ورزش نکردم به نطرتون دیر نیست برا فکر کردن به طبیعی؟

لطفا نی نی منو یه صلوات مهمون کنید مهربونا  
به نظرتون فشار نمیاد به اون ناحیه بیرون زدگیم بدتر شه؟  میگم اگه قرار باشه بعدا برم زیر تیغ جر ...

ببین منم مثل شما بودم موقع زایمان خب طبیعیه که بیشتر میشه ولی من مواظب بودم بعد زایمان به یبوست نیوفتم و الحمدالله مشکلی هم پیش نیومد و بدتر نشد

یعنی گول دکترو نخورم    

نه طبیعی اپیدورال برای من که خیلی خوب بود من تو خونه دردامو کشیدم شاید باورتون نشه ولی وقتی رفتم بیمارستان ماما گفت وااااییییییی ۵ سانتی چجوری تحمل کردی😃😏بعدشم دیدم داره دردم میکشتم گفتم اپیدورال به دکترم زنگ زد اول بعدم رضایت شوهرم بعد آمپول زدم

من خودم زایمان طبیعی بدون درد داشتم. نکته مهم این نوع زایمان اینه که بعدش راحت و زود از جا بلند میشی ...

بیشتر برا مشکلات بعدش که میگن میترسم

همین بیرون زدگیم و اینکه میگن واژن نیاز به عمل ترمیمی پیدا میکنه

ببین من تو گروه دوستام ۲۳ نفریم که ۱۹ نفر طبیعی زایمان داشتن و بشدتم سینه چاک طبیعی بودن الان بعد ۲ ...

افتادگی رحم و مثانه ربطی ب زایمان طبیعی نداره

عوارض حاملگی هست

به نظر من خیلی بهتر از اینه ک شکم بزرگ بمونه و جای بخیه تو ذوق بزنه

اکثر سزارینها شکمهای بزرگی دارن ک از بین نرفته بعد زایمان

حالا میدونم همه میان میگن نه ما شکممون تخته😅😅

گشادی واژن هم ربطی ب طبیعی نداره

باز هم عوارض حاملگی هست

مگر اینکه بچه واقعا درشت بوده باشه و پرینه برش بزرگ خورده باشه

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....

تو حرف دکتر که هم سوادشو داره هم علمش هم تجربه ش بیشتر قبول داری با حرف کوچه بازاری اینجا که نه سوادش دارن نه تجربه ده بار (منظورم طبیعی با بی حسیه) 

دکتر اگر سزارین کنه بیشتر میره تو جیبش پس الکی نمیگه که طبیعی :/ 

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
ببین من تو گروه دوستام ۲۳ نفریم که ۱۹ نفر طبیعی زایمان داشتن و بشدتم سینه چاک طبیعی بودن الان بعد ۲ ...

اوه اوه

منم دقیقا ازینا میترسم

یه پیشنهادی که به همه میکنم و خودم خیلی راضیم اینه که هفته های اخر بارداری و موقع درد زایمان از توپ بزرگ ورزشی استفاده کنید...خود بیمارستان ها هم میدن...خیلی خوبه...دردو کم میکنه و باعث میشه دهانه رحم زودتر باز بشه

افتادگی رحم و مثانه ربطی ب زایمان طبیعی نداره عوارض حاملگی هست به نظر من خیلی بهتر از اینه ک شکم ب ...

عزیزم چرا داری خودتو گول می زنی اینا همه عوارض طبیعیه مخصوصا کشادی