2777
2789
عنوان

شوهرم بی من رفت مهمونی

411 بازدید | 40 پست

اول اینکه بگم مهمونی تو این کرونا خیلی کار بی فرهنگو بی شخصیتیه درست پس راجع ب این بحث نکنید 

تو عید فامیلای شوهرم ی مهمونی گرفتن و ب زور مارو دعوت کردن ماهم بعد شام ی ساعت رفتیم نشستیم اومدیم از فرداش علاءم کرونای من مشخص شد بعد همه گفتن این اومد مارو مریض کرد منم گفتم مگه ب زور اومدم خودتون ده هزار بار زنگ زدید دوما گیریم من مبتلا بودم مگه با کلی علامت اومدم خونتون خودتون ک دیدین من چیزیم نبود از فردای مهمونی بدن دردو علامتام شروع شد 

بعد بازم الان ی مهمونی گرفتن شوهرم از طهر هر این پا اون پا میکرد میگفت برم نرم اولش گفتم نرو اونم نرفت بعد دیدم خیلی ناراحته ی جوریم شد عذاب وجدان گرفتم گفت چی میشد ب خاطر دل من میرفتی خونه ی مادرت من اون مهمونی رو شرکت میکردم(بنا ب دلایلی مهمونیه مهمیه)بعد دیدم ناراحته گفتم برو اشکال نداره من با بچه درارو قفل میکنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم خیلی ها از فامیلاشون کرونا مثبتن بعد ی لایو باز کردن دیدم همهههه ی کرونا مثبتا تو مهمونین بی ماسک😑دلم ی جوری شد همه میرقصیدن شاد بودن انگار ک فقط من بیچاره خار داشتم 

تنهام دلم واقعا گرفته شوهرمم گفت ببخشید من نمیدونستم اینا میان وگرنه باهم میومدیم 

همچین گفتی مهمونی مهمی بود اینکه پارتی بود دیگه چه اهمیتی داشت بره ...شما هنوز مثبته تستتون و همسرتونم مبتلای حالا علائم نداره..بقیه کرونا هم نداشته باشن ایشون رفته مبتلا کرده همه رو 

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چقد ادم اذییت میشه با این رفتار ب طور منطقی کار بدی نکرده ها اما دل ادم خیلی میگیره مردا همینن دیگ حالا اگ دور از جونشون مردا مریض بشن زنا تکون نمیخورن از پیششون..من ک اینجوریم