2821
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 49 پست
با پدرم  اونم با دوست پدرش که یک آقای روحانی اومده بود مهریه رو بخشیدم پسرا پیش من هستن ولی

انشااله،ب حق این روزای معنوی خدا در آغوش امن خودش محافظت باشه....خوشبختی مهمان همیشگی خودت و پسرات باشه....تو فرشته ای ریحانه جونم میدونم خدا هواتو خیلی داره.....   

خدایا شکرت💐🙏
با پدرم  اونم با دوست پدرش که یک آقای روحانی اومده بود مهریه رو بخشیدم پسرا پیش من هستن ولی

عزیزم ناراحتی بهت حق میدم،ولی خداروشکر بچه هاتو داری.شما هردوتون مقصر بودین تو زندگی،شاید شما کمی بیشتر ولی شوهرت با همین حرکت آخر و درخواست طلاقی که داد اشتباه بزرگی کرد.فکر نکن دنیا تموم شده و شما به آخر خط رسیدی اصلا،مادری کن مادر باش.شاید تقدیر و سرنوشت بهتری جلو راهت باشه که تلافی رنج گذشته بشه.درهای رحمت خدا همیشه بروی ما باز ولی ما بی توجهیم و ازش میگذریم.امضات عالی عالی👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام خانمی..محکم باش برای روزهای خوب و پرازشادی که توی راهن.گذشت زمان مرهم خوبیه،صبوری کن گلم..الحمدلله که پدرو مادرت حمایتت میکنن و نعمت بزرگی هستند.من تاپیکت رو ذخیره کردم و همیشه منتظرخبرخوب بودم.ما که از حکمت خدا خبرنداریم، اگرچه تلخه و سخته جدایی ولی حتما بهترین صلاحت بوده خواهرم،دعامیکنم آرزوهات با صلاح خدا یکی باشه..

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
عزیزم ناراحتی بهت حق میدم،ولی خداروشکر بچه هاتو داری.شما هردوتون مقصر بودین تو زندگی،شاید شما کمی بی ...

ممنون عزیزم از لطفتون

انشاالله و توکل به خدا

تمام تلاشام برای خوشبختی پسرام

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
سلام خانمی..محکم باش برای روزهای خوب و پرازشادی که توی راهن.گذشت زمان مرهم خوبیه،صبوری کن گلم..الحمد ...

ممنونم از لطفت عزیزم

بله همیشه اون چیزی نمیشه ک ما میخوایم

با اینکه بسیار سخت و عذاب اور

ولی دلم میسپرم به دست تقدیر

انشالله بتونم مادر خوبی برای پسرا باشم

سلام عزیزم به توافق رسیدیم برای جدایی و الان چهار روز که جداشدیم رسما

سلام خیلی وقته پیگیرتم عزیزم الانم فقط به خاطر شما اومدم 

الهی خدا بهترینارو برات رقم بزنه گلم شما خانوم شایسته و قوی هستی سرت بالاست کنار پسرات آینده درخشانی برات میبینم💪❤️

سلام خیلی وقته پیگیرتم عزیزم الانم فقط به خاطر شما اومدم  الهی خدا بهترینارو برات رقم بزنه گلم ...

ممنون از لطفت دوست عزیزم

بهترینا سهمت❤️

سلام ریحانه جان عزیزم بعد مدتها اومدم چک کردم تایپیکاتو همش منتظر یه خبر خوب از اشتیتون بودم اصلا باورم نمیشه ک جدا شدین دلم خیلی گرفت و ناراحت شدم برات عزیزم حتما صلاحتون تو جدایی بوده عزیزم هرچند ک خیلی سخته ولی شکرخدا ک پسرا با خودتن امیدوارم از این به بعد زندگیتون سرشار از ارامش باشه گلم

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!