2777
2789
عنوان

بیمهری همسر

1055 بازدید | 72 پست

دوستان میدونم با یه توضیح چند خطه نمیشه درست راهنمایی گرفت ولی من واقعا نیاز به کمک و مشاوره دارم.

من حدودا سه ماه هست که ازدواج کردم و جز اون یکی دو هفته ی اول باقی زندگی مشترکم با سردی و بیمهری روزافزون شوهرم داره میگذره. ظاهرا چیز ملموسی نیست ولی ۴ شب بخاطر کارش خونه نیست و شهر دیگه هست. من انتظار دارم باقی روزایی که هست و فقط شبها فرصت داریم با هم وقت بگذرونیم کشش داشته باشه به سمت من. مطمئنم خیانتی در کار نیست و ساعات کاریش هم خیلی زیاده ولی چون قبل از ازدواج تو اون چند ماه دوستی همه ش دستمو میگرفت و میبوسید و بغلم میکرد و ابراز محبت میکرد و عاشق پیشه بود الان انگار من با یه ادم دیگه ازدواج کردم و فکر نمیکنم خستگی دلیل کافی برای سردی و کم توجهی باشه. بارها باهاش صحبت کردم هر کاری از دست خودم و خونواده م برمیاد میکنیم رابطه م با خونواده ش خوبه و ... میگه دوستم داره و از جدایی هم میترسه ولی هیچ تلاشی برای ناز و نوازش و به دست اوردن دلم نمیکنه جز اینکه بعد از ساعتها چک کردن گوشی تو تخت اونم هفته ای یکبار انتظار داره منم بیدار و منتظر بمونم تا بعدش بخواد بیاد سمتم. من با شکستن غرورم میرم سمتش دستشو میگیرم و میبوسمش و محبت میکنم به روشای مختلف ولی معمولا بازخوردی نمیگیرم و دلسرد میشم و اصلا از اول هم اون بیشتر محبت میکرد و من به عنوان یک زن نیاز به ناز کردن دارم. راستشو بخواید عمیقا میدونم این زندگی عاقبت نداره خودمم خسته شدم از دنبال راه چاره گشتن و حس سربار بودن تو زندگیش رو دارم. ممنون میشم راهنماییم کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همسرت سرد هست از لحاظ عاطفی و جنسی راهکار ندارهدرمانی هم نداره

مشکل جنسی نداره ولی رابطه براش حرف اولو نمیزنه. برای منم نمیزنه ولی نیاز دارم دوست داشته بشم و اینو حس کنم حتی شده با یه بغل که اونم ازم دریغ شده. یا خودم باید پیشقدم شم

سلام عزیزم خوبین؟

انگار جزء به جزء همسر منو توصیف کردی..🫠

و خب بعد از ۴ سال تجربه باید بهت بگم ک راهی جز نادیده گرفتن همسرت(با وجود سختی زیاد) نداری:)

اونقدری شوهر بدی نیست ک بخوای ازش دل بکنی و جوری هم نیست که بخوای عشقتو نثارش کنی و پاسخی هم دریافت نکنی..

یه مدت شل کن به معنای واقعی کلمه

و به رفتاراش اهمیت نده ببین جواب میگیری یا نه.

و درکل بدون خیلی مهربونی

بعضی نه ، اکثر مرد ها بعد ازدواج همینن چون به دستت آورده و خیالش راحته غریزه شونه دست خودشون نیس تو ...

من اینو از اول میدونستم که همیشه همینجوری نمیمونه ۳۰ سالمه کم سن و سال ازدواج نکردم ولی چهره و شخصیت خوبی دارم از نظر اطرافیان و همه فکر میکنن شوهرم کشته مردمه. انگار سعی میکنه ازم دور شه با بهانه های مختلف تا اینکه بخواد احساسشو ترمیم کنه. هر چی فکر میکنم من رفتار خیلی بد یا سردی ندارم که انقدر ازم سرد بشه.

عزیزم شما که اول زندگیته اینجا مشورت نگیر. تنها یا با همسرت برو پیش زوجدرمانگر.

با همسرت هم با زبان خوش از خواستههات حرف بزن و بگو که برات رابطه تون و وجودش چه قدر مهمه و چه قدر باید به هم اهمیت بدین و اگه مشکلی هست دوتایی و یا با مشاور حلش کنین.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

تو اینجور مواقع چند تا نکته هس که باید بررسی کنی:

۱. شاید یه چیزی در تو دیده که خط قرمزش بوده؟

۲. شاید از نظر مزاجی سرده؟

۳. شاید یه مشکلی داره ( مالی ) که ذهنش رو بدجور درگیر کرده؟

بهتره مطرح کنی موضوع رو باهاش و اگه به نتیجه ای نرسیدی سریعا به مشاور مراجعه کنی چون صحبت یک عمر زندگی در کنار چنین شخصی مطرحه.

ربنا هب لنامن ازواجناوذریاتنا قرة اعین واجعلنا للمتقین اماما