2821
2789
عنوان

استخاره

2039 بازدید | 49 پست

بچه ها اگ شماره تلفن مرجع یا دفتری میشناسین جهت استخاره بگین خیلی واجب و فوریه😢

لطفا🙏

شماره های گوگل زدم متاسفانه یا جواب نمیدن یا اشتباست

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚

دوست عزیز تاپیکاتون رو اتفاقی خوندم و کلی براتون دعا کردم با همسرتون مشکلتون حل شد؟ خواستم یک راه حل بهتون بگم  البته اگر مایل باشین شاید خدا خواسته که من اتفاقی بخونم و این راه خل رو بدم

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم بفرمایین؟ 

عزیزم این مشکل در دوران عقدم برای من پیش اومد و ما به مرخله ای رسیده بودیم ک از هم خبر نداشتیم یک روز من تصميم گرفتم مسله رو حل کنم پیام دادم بهش حتی شماره منو نداشت حالا شما میگی وضعیت وات ساپشو دیدی گفتم منم گفت کارتون منم غرورو کنار گذاشتم یه بار برای همیشه گفتم میشه ببینمت؟؟ مهمه هنگ کرد گفت نه گفتم اگه مهم نبود نمیگفتم خلاصه قبول کرد و منم حسابی خودمو خوسگل کردم لباس و عطر وارایش و اینا وقتی دیدمش توی چشاش نگاه کردم و یه لبخند ملیح زدم یجوری خودمو نشون دادم یعنی میخامت گفتم بدون من بودن برات سخت نبود؟ هیچی نگفت خلاصه حرف زدیم ودر آخر گفتم بیا برگردیم یه زندگی قبلمون من نبودتو نمیتونم تحمل کنم خلاصه غرورمو شکستم و حل شد الانم داریم باهم زندگی میکنیم 

. مواظب تایپ کردنت باش پشت هر کابری یک قلب میتپه#من پر از انرژی های مثبتم...مربی بدنسازی ام...عاشق خونه و دخترم و شوهرمم... من عاشق استیک ام..... عاشق کشیدن پرده ها اول صبحم.... بستن موهای دخترم... زندگی همین دلخوشی های کوچیکه....بخند ک میگذره

من پیش یکی گرفتم عالی ینی حرف نداره حتی جاهایی ک درد میگنه میگه و ادم دنبال پول خوردن نبوده و دعا رایگان میده بیشتررر از هرچی خوشم امد حوصله میزاره طرف درک میکنه و تا حد امکان کمک میکنه من پیش ی عده گرفتم مهلت نمیده بفهمم چی میگه ولی این خدا ازش راضی باشه هرچی گف راست در امد و اتفاق افتاد کسی شمارش خواست در خواست دوستی بده براش بفرستم برام دعا کنه

عزیزم این مشکل در دوران عقدم برای من پیش اومد و ما به مرخله ای رسیده بودیم ک از هم خبر نداشتیم یک رو ...

سلام عزیزم

چند روز پیش هم رو دیدیم اتفاقا

همسرم فعلا آمادگی ندارن از لحاظ روحی

سلام...ریحانه خوبی؟پسرا خوبن؟چ خبر؟از همسرت چ خبر؟؟چکار کردید؟

سلام عزیزم

چند روز پیش با پسرا و باباشون رفتیم

پارک

یعنی قرار بود پسرا رو ببرم گفتم میای گفت اره

اومد دنبالمون رفتیم

از لحاظ روحی شرایط برگشت نداره

وگرنه توی کارشون عشق و علاقه رو حس کردم

مخصوصا تمایلش به برگشت رو

خلاصه توکلم به خداست

سلام عزیزم چند روز پیش با پسرا و باباشون رفتیم پارک یعنی قرار بود پسرا رو ببرم گفتم میای گفت اره ...

ریحانه خیلی باهاش خوب تا میکنی،یعنی چی شرایط برگشت نداره؟بهش میگفتی این چکاریه که هم ما رو حیران کردی هم خودتو؟؟از چی گف؟دلتنگ نشده بود؟پسرا خوشحال شدن؟مگه برگشت شرایط روحی میخواد اخه؟؟؟اونم خونه وزندگی خودت......عصبی ام از دست همسرت،اگه داداشم بود یه شرایط روحی یادش میدادم.خانواده شم همکاری نمیکنن....وگرنه برگشتن شرایط روحی نمیخواد از منظر من...  

خدایا شکرت💐🙏
ریحانه خیلی باهاش خوب تا میکنی،یعنی چی شرایط برگشت نداره؟بهش میگفتی این چکاریه که هم ما رو حیران کرد ...

نمیدونم بخدا🥺

چرا حرفای عاشقونه میزد

دلشم نمیومد ما رو بذاره خونه

فعلا سعی میکنم صبور کنم

بچه ها کلی خوشحالی کردن و باهاشون بازی کرد

فعلا هرچند مدت همین روند رو ادامه میدم تا انشالله هرچی خدا بخواد

نمیدونم بخدا🥺 چرا حرفای عاشقونه میزد دلشم نمیومد ما رو بذاره خونه فعلا سعی میکنم صبور کنم بچه ه ...

انشااله درست بشه زندگیت عزیز دلم.......کاش همسرت قدرتو بیشتر از اینا میدونست،فرشته ای برای خودت......برات دعا میکنم دوستم....

خدایا شکرت💐🙏
انشااله درست بشه زندگیت عزیز دلم.......کاش همسرت قدرتو بیشتر از اینا میدونست،فرشته ای برای خودت..... ...

خیلی لطف داری خانمی

انشالله به زودی

سلام ریحانه جون خوبی؟خیلی کنجکاوم بدونم رابطتتون چیشد..آخه من تازه دارم باعشقم نامزد میکنم راستش خیلی اتفاقی تایپیک شماروخوندم خیلی دوس دارم‌باهاتون حرف بزنم...کلی استرس دارم ک‌شماهم یروز همو دوس داشتین و الان این شد نکنه منم  خدایی نکرده اینجوربشمم