2821
2789
عنوان

استخاره

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 49 پست
سلام ریحانه جون خوبی؟خیلی کنجکاوم بدونم رابطتتون چیشد..آخه من تازه دارم باعشقم نامزد میکنم راستش خیل ...

سلام عزیزم

من توی زندگیم یاد گرفتم تنها چیزی ک نجاتم میده توکل کردن به خداست

چیزی ک اصلا بلد نبودم و الان یاد گرفتم

شماهم توکل کن به خدا ازش بخواه اگ به صلاح رقم بخوره در غیر این صورت اصرار نکن

بله ما خیلی شدیددد عاشق هم بودیم

و هفته دیگه هم با رای دادگاه قرار جدا بشیم متاسفانه

سخته

ولی من دل سپردم به تقدیرم

انشالله این جدایی برای هردمون ارامش به ارمغان بیاره

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
سلام عزیزم من توی زندگیم یاد گرفتم تنها چیزی ک نجاتم میده توکل کردن به خداست چیزی ک اصلا بلد نبودم ...

عزیزم امیدتو ازدست نده دیشب تاحالا ک زندگیتونو فمیدم‌همش دارم بهتون‌فک‌میکنم وکلی ناراحتم ایشالا ک شوهرتون یروز میفهمه چ گوهرارزشمندیو از دست داد ولی اونروز دیگه شما تمایلی ب برگشتن نداری...هرچی خیره ایشالا برام‌پیش میاد حالتو درک میکنم منم مثه تو خیلی دوسش دارم ولی امیدوارم ک ماتا آخرش باهم بمونیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم امیدتو ازدست نده دیشب تاحالا ک زندگیتونو فمیدم‌همش دارم بهتون‌فک‌میکنم وکلی ناراحتم ایشالا ک ش ...

انشالله عزیزم

بهترینا رو براتون ارزو میکنم🌹

سلام عزیزم من توی زندگیم یاد گرفتم تنها چیزی ک نجاتم میده توکل کردن به خداست چیزی ک اصلا بلد نبودم ...

سلام....همسرت ناراحت نیس؟ریحانههههه من خیلی ناراحت شدم با این پستت......کاش طلاق نمیگرفتید....چقد حیف  

خدایا شکرت💐🙏
سلام....همسرت ناراحت نیس؟ریحانههههه من خیلی ناراحت شدم با این پستت......کاش طلاق نمیگرفتید....چقد حی ...

سلام عزیزم متاسفانه چهار روز که جدا شدیم

سلام عزیزم متاسفانه چهار روز که جدا شدیم

اخ   ....خدا دیگه اینجوری برات رقم زده عزیزم....حتما ک چ عرض کنم صد درصد صلاحتو میخواد...خداروشکر دوتا دسته گل داری....با کی رفتی محضر؟اون اقا کی؟چطوری تورو طلاق داد.لیاااقتتو نداشت.....لیاقتش همونه بره دنبال علایقش.......مهریه چی؟

خدایا شکرت💐🙏
اخ    ....خدا دیگه اینجوری برات رقم زده عزیزم....حتما ک چ عرض کنم صد درصد صلاحتو میخواد.. ...

با پدرم 

اونم با دوست پدرش که یک آقای روحانی اومده بود

مهریه رو بخشیدم

پسرا پیش من هستن ولی

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779