2777
2789
عنوان

داستان ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2219 بازدید | 82 پست
عالی بود

چند روز پیش پول زیادی ب حساب بابام اومد ..... مادرم گفت بهش نگو برشون دار برای مداوای چشمات که دارن کور میشن....گفتم من دزد نیستم گفت اون خبر نداره که ...گفتم خدا که خبر داره.... من اتیش جهنمو بااین پولا نمیخرم خدا بالاسرمه کمکم میده اگر دلش میخواد راهی جلو پام میزاره تا کور نشم ..... چند روز بعد از پدرم پول خواستم برای دکترم ....گفت نمیدم ندارم.... دلم شکست ....مادرم باز اون موضوعو گفت و من  باز گفتم اون پولای من نبودن ..... دیشب یک خیری بهم پیام داد....گفت هزینه ی درمانتو تکفل میگیرم. پروندتو بفرست برام ببرم نشون دکترای اصفهان بدم ....خلاصه که من هنوز معالجه نشدم چون دکترای شیراز ردم کردن و گفتن درمان نداری ....اما من بازم منتظر معجزم که دکترای اصفهان قبول کنن جراحیم کنن و خدا حتما هوامو داره که این خیرو فرستاده

آیه سابقم نی نی یار منو ترکوند. خدایا شکرت بابت همه نعمتات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز پیش پول زیادی ب حساب بابام اومد ..... مادرم گفت بهش نگو برشون دار برای مداوای چشمات که دارن ...

چقدر خوب از پس امتحانتون بر اومدید 

تبریک به شما بخاطر این روحیه ی عادلانه ❤❤

حتما و قطعا خدا بهترینهارو براتون جبران میکنه 

عزیزم اگه دحمتی نیست تو همه تاچیکهات منم تگ کن لطفا.خیلی علاقه مندم به این جور تاپیکها...و التماس دعا برای شفام...😔

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
مجبورتون نکردن بخونین اینهمه زحمت کشیدن تایپ کردن باید شما اینجوری حرف بزنی 

تایپ واقعا؟ چرا من فکر کردم کپی پیست هست

عزیزم حرف حساب زد جواب طلبکارانه چیه

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
چند روز پیش پول زیادی ب حساب بابام اومد ..... مادرم گفت بهش نگو برشون دار برای مداوای چشمات که دارن ...

تبریک میگم بهتون براتون آروزی سلامتی و تن درستی دارم عزیزم انشالله خداوند متعال  شفا تون بده الهی آمین

عزیزم اگه دحمتی نیست تو همه تاچیکهات منم تگ کن لطفا.خیلی علاقه مندم به این جور تاپیکها...و التماس دع ...

حتما عزیزم 

به امید سلامتی شما❤

تایپ واقعا؟ چرا من فکر کردم کپی پیست هست عزیزم حرف حساب زد جواب طلبکارانه چیه

عزیزکم  کتابهای بدیع الزمان نورسی به زبان ترکی عثمانی هست که ترجمش به فارسی هم ، با کلمات و لغات فارسی قدیم نوشته شده که مفهوم سنگینی داره 

من خودم شخصا این متنو از عثمانی به فارسی امروزی ترجمه کردم و در هیچ کجا کپی پیستی وجود نداره .... 

طولانی بودن یک مطلب ، ارزش اون مطلبو کم نمیکنه و احباری برای خوندنش وجود نداره ...❤

منو اصلا نگا نمیکنه خدا انگار من آدم نیستم

شما چه نگاهی بهش دارید

@مینو_هفتادویک  

@آنشرلی_باموهای_مشکی  

@فاطلا1370  

@asenajoonaa  

@دختر_چشم_آبى  

@ظهور313

@_khoda_kafist_    

شما چه نگاهی بهش دارید

نمیدونم

چه جوری بگم