2777
2789
عنوان

میخام دردل کنم بیاین خواهش میکنم

104 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

میخام اینجا درددل کنم باهاتون .ما پنج بچه ایم چهار تا خواهر و یه دونه داداش داریم .خونه مامانم تو روستاست.همه مون ازدواج کردیم فقط یه خواهرم مجرده .من اومدم یه شهر دور که 12 ساعت فاصله داره یه خواهرم یه روستا هس نزدیک روستای ما داداشم تو شهره حدودا بیست دقیقه فاصله داره فقط یه خواهرم خونش تو روستای خودمونه که اونم شوهرش خوب نیس نمیاد خونمون خواهرم میاد شوهرش نه سر یه قضیه ای ........

حالا من دلم خیلی برای پدرمادرم میسوزه که همش تنهان و خونشون سوت و کوره .من الان عید اومدم خونه مامانم به جای اینکه خوشحال باشم دلم گرفته ست .اومدم بیرون گریه میکنم ....میدونید بابام اصلا اهل رفت و آمد نیس خونه هیچکی نمیره کسی هم نمیاد خونشون .البته داداشم و خواهرم هفته یا دو هفته یه بار یه سر میان ولی خب نمیمونن نمیشه آخه ....‌‌‌‌‌‌‌‌............الان من دو روز دیگه میخام برم از الان دارم گریه میکنم .

امروز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی پدرت اینجور راحته چرا شما ناراحتی ؟  خودش نمیخواد رفت آمد کنه

نه من که فقط بخاطر رفت و آمد نمیگم که کلا میگم هیچکدوم از بچه ها نزدیک شون نیستن .خونشون سوت و کوره

نه من که فقط بخاطر رفت و آمد نمیگم که کلا میگم هیچکدوم از بچه ها نزدیک شون نیستن .خونشون سوت و کوره

چه حرفیه 

پدر مادر منتظر خوشبختی بچه ها هستن 

فقط همین 

مال ما که همه کلا از کشور زدیم بیرون چی ؟ 

من خودمم بچه دارم 

فقط شاد خوشبخت باشه تو مریخ باشه 

من کاربر از سال 96 هستم ولی اسمم روتغییر دادم باید اینکارو میکردم اسمم نزدیک به همین اسمم بود 

مادهم پنج خواهریم دوتا برادر

فقط من اذدواج کردم

خواهر دیگه دبیرستانب هس

دوخواهر دوقلو که کلاس ششم هستن

ویه خواهر چهارساله

داداشام ۲۳و۲۴ ساله ومجرد هستن

هیچکی مادرمو دوست نداره 

همه مسخره اش میکنند

حتی پدرم هم اذیتش میکنه 

سر مادرم حو آورد 

شب روز پیش اونه

عمع ها وزن عمو  و عمو ها هم مادرمو مسخره میکنند

بیچاره مادرم چقدر ساده دل هس

وا مرزم فقط يه بچه دارن

اونم ميفرستن اون ور دنيا بعد هفته اي دوبار بچه هاش رو ميبينه غصه چي رو ميخوري؟؟

نكنه افسرده شدي الكي گريه ميكني

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
مادهم پنج خواهریم دوتا برادر فقط من اذدواج کردم خواهر دیگه دبیرستانب هس دوخواهر دوقلو که کلاس ششم ...

چرا مسخرش ميكنن؟؟ مگه مادرت چطوريه؟؟

همسرم ،مهربانترين يار من بيمار شده براش دعا كنيد ممنون
مادهم پنج خواهریم دوتا برادر فقط من اذدواج کردم خواهر دیگه دبیرستانب هس دوخواهر دوقلو که کلاس ششم ...

یعنی شما بچه ها مادرتونو دوس ندارین ؟؟؟؟؟؟

واسه چی مسخره میکنن ؟؟؟

مادرم ساده وخیلی مهربون هس

مادرم تو دوران جوانی تیروید گرفت  بعد چشمانش 

خیلی بزگ و یه چشمش  کجه 

فقط خانواده پدریم مسخرهاش میکنند

جتی دسپخت و سلیقه شو مسخره میکنند 

حتی تو مهمانی ها همه رو دعوت میکنند  ولی مادرمو نه 

وا مرزم فقط يه بچه دارن اونم ميفرستن اون ور دنيا بعد هفته اي دوبار بچه هاش رو ميبينه غصه چي رو ميخو ...

افسردگی که دارم دوساله قرص میخورم .یعنی میگی مال افسردگیمه ؟؟؟؟؟؟

وا مرزم فقط يه بچه دارن اونم ميفرستن اون ور دنيا بعد هفته اي دوبار بچه هاش رو ميبينه غصه چي رو ميخو ...

نگفتم هفته ای دو بار گفتم هر یک هفته یا دو هفته داداشم و ابجیم میان خونه مادرم