2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از وقتی که ازدواج کردم دچار بختک میشم...وقتی که صبح شوهرم میره تنها میشم این حالت بهم دست میده... ...

اینارو به من میگی اونوقت خودت نمیرسی گلم تا الان این حس و داشتی کاری نکردی 

امکانش هست اول فردا صب قشنگ صوت سوره بقره رو دانلود کن بعد یه صدای بلند بزار گوش کن وقتی شوهرت رفت بزار پخش بعد ببین حالت چطور میشه اگه جنی چیزی باشه حتمااا حتما واکنش نشون میده به این سوره 

تو این 2 سال اینقد برام تکرار شده هر روزش که عادت کردم دیگه... راستش به مامانم گفتم اون رفت برام سر ...

بله گلم نترس اصلا نترس 

منم مشکل یه مدل دیگه اینجوری داشتم صوتش رو بزار گوش کن یکم اوایلش سخت میشه برات ولی کم کم چنان قدرتی بهت میده که نگو عزیزم 

بله گلم نترس اصلا نترس  منم مشکل یه مدل دیگه اینجوری داشتم صوتش رو بزار گوش کن یکم اوایلش سخت ...

باشه این کارو انجام میدم خدا کنه چیزی نشه چون من به شدت ترسوام😣

با این حرفایی که گفتم شما فکر میکنی باردار نشدن بی دلیلم میتونه ربطی به این جور مسائل داشته باشه؟؟

باشه این کارو انجام میدم خدا کنه چیزی نشه چون من به شدت ترسوام😣 با این حرفایی که گفتم شما فکر میکن ...

آره امکانش هست همزاد داشته باشی یا یه چیزه دیگه تو فعلا سوره بقره رو گوش کن ببین چی میشه اگه چن باشه حتما واکنش نشون میده که قطع کنی سوره رو ولی قطع نکن تا 40 یا بیشتر به علاوه روزانه که گوش میدی اگه دیدی ترست زیاد میشه بازم بزار 

آره امکانش هست همزاد داشته باشی یا یه چیزه دیگه تو فعلا سوره بقره رو گوش کن ببین چی میشه اگه چن باشه ...

اون یه چیز دیگه که گفتی چیه؟؟؟

باشه همین کارو میکنم.

فقط احتمال داره خودشون رو بهم نشون بدن؟؟؟من سکته میکنم در این صورت😵😭

اون یه چیز دیگه که گفتی چیه؟؟؟ باشه همین کارو میکنم. فقط احتمال داره خودشون رو بهم نشون بدن؟؟؟من س ...

جن عاشق یا جن های که خونشون تو خونه شماست 

دیدش هم نترس 

چون من دیدمش چن مدت من حالم خراب میشد خسته میشدم تا ساعت ها همینجوری بی‌حال میفتادم ولی الان حالم خوبه اصلا از هیچی نمی‌ترسم به خدا سوره بقره معجزه اس موکلین قوی داره 

جن عاشق یا جن های که خونشون تو خونه شماست  دیدش هم نترس  چون من دیدمش چن مدت من حالم خرا ...

یا ابالفضل😱😭😭

تو خیلییییییی شجاعی بخدااااا

من فکر نکنم مثل تو باشم.

حالا سعی امو میکنم انجام بدم.

مرسی عزیزم❤

من خیلی بده 

اصلا نفس نمیتونم بکشم میخام داد بزنم ولی صدام بلند نمیشه .میخام دستمو بگیرم به کسی ک کنارم خوابیده ک کمکم کنه بلند شم دستم دراز نمیشه میخام گریه کنم نمیشه ..خیلی برام اتفاق افتاده

من خیلی بده  اصلا نفس نمیتونم بکشم میخام داد بزنم ولی صدام بلند نمیشه .میخام دستمو بگیرم به کس ...

اره منم همینطور شدم

💜مهربان خدای من ; بگیر از من هرآنچه تورا از من میگیرد💜https://harfeto.timefriend.net/16211112925512